'

Jun 8
ZUIDWOLDE - De milieustraat in Zuidwolde wordt vernieuwd. De huidige milieustraat verdwijnt en er komt een nieuwe, duurzame milieustraat voor terug. De locatie wordt uitgebreid en bovendien een stuk moderner. Zo willen we onze dienstverlening verbeteren en onze inwoners stimuleren om hun afval nóg beter te scheiden.

Gemeentewerf (6)A
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gemeente De Wolden krijgt een nieuwe milieustraat "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 8
ZUIDWOLDE - Op vrijdag 9 juni 2017 wordt mevrouw Baas-Benning 100 jaar oud. Burgemeester Roger de Groot feliciteert mevrouw Baas-Benning namens het gemeentebestuur op vrijdag 9 juni 2017 in haar woning aan de Zantingehofin Zuidwolde.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 8
RUINEN - De zes tuinen van de Drentse Hooglanden zijn zondag 11 juni zonder afspraak vooraf weer te bezoeken. Het zijn zes hoogwaardige Drentse tuinen, die jaarlijks veel bezoekers trekken uit binnen-en buitenland. Kunst De tuinen variëren in grootte en diversiteit, en in een aantal tuinen is ook kunst te bewonderen.

Ga door met lezen van "Tuinen van Drentse Hooglanden bekijken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 8
ZUIDWOLDE - Op zondag 18 juni opent cabaretière Hiske Schipper het seizoen van Theaterkuil De Falieberg. Ze treedt twee keer op, om 14.00 en 15.30 uur. De entree is gratis.


Ga door met lezen van "Cabaretière Hiske Schipper in Theaterkuil"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 8
DE STAPEL - Stichting Het Drentse Landschap houdt zondag 25 juni om 14.00 uur in Informatiecentrum ’t Ende in De Stapel een gratis voordracht van fotograaf Roelof Veeningen. Tijdens deze lezing vertelt hij meer over de expositie ‘Bruggen over de Reest – Geschiedenis van een grensrivier’ die deze zomer is te bezichtigen in het informatiecentrum.

Ga door met lezen van "Bruggen over de Reest"

Geplaatst door B S

Tweet This!