'

Jun 11
DE WIJK - Oude tijden herleefden zondag in Rogat tijdens de klassieke 50cc grasbaan. Gebben Kreidlers, HeJa’s en Rond Sachsen, alles kwam weer in de baan. Na de regenval van afgelopen week was het hopen dat de grasbaanterrein daar niet teveel onder te lijden had gehad.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Oude tijden herleven tijdens klassieke Grasbaanrace"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
RUINERWOLD - Dit jaar geen Battle of the Groups bij café Centraal, maar wel een Battle of the DJ. Dit is op zaterdag 1 juli vanaf 16.00 uur. Het betreft een vinylcompetitie Nederlandstalig en Piratenmuziek i.s.m. De Bandrekels. Opgave is al mogelijk. 's avonds speelt de band Gin Gedonder. Noteer ook alvast 30 september in de agenda. Beetie Hoken in het naojoar.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
KOEKANGE - 'Finales die speel je niet, die win je´, zo stond er in één van de vele Whatsappjes met succeswensen die de vrouwen van Vitesse´63 kregen voor aanvang van de bekerfinale. Met die gedachte ging Vrouwen 1 met een bus vol supporters richting Emmen voor de finaledag van de districtsbeker Noord.

Ga door met lezen van "Vitesse Vrouwen 1 trekt aan kortste eind bekerfinale"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
Financiële educatie door ouders laat nog wel te wensen over

DRENTHE - Als het aankomt op zakgeld, hebben kinderen in Drenthe het goed voor elkaar. Ruim acht op de tien Drentse kinderen krijgen één keer per week zakgeld en slechts 4% van de kinderen krijgt geen zakgeld. Dit blijkt uit onderzoek van RegioBank onder ruim 1.300 Nederlandse ouders. Hoe de kinderen hun geld vervolgens uitgeven, is echter niet voor iedere ouder even duidelijk.

Ga door met lezen van "Drentse kinderen krijgen het vaakst zakgeld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
ECHTEN – Een uitslaande brand heeft op camping / recreatiepark Westerbergen in Echten grote schade toe gebracht aan een recreatie gebouw van het park. De brand ontstond in een vuilcontainer en sloeg al snel over op het recreatie gebouw.


Foto: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Uitslaande brand camping Westerbergen Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
REGIO - Als eerste Drentse gemeente heeft Hoogeveen JA gezegd tegen het Beroepenfeest van On Stage. Gemeente Hoogeveen, het VMBO-onderwijs én het bedrijfsleven hebben JA gezegd tegen het Beroepenfeest van On Stage: een positief (beroeps)podium voor VMBO leerlingen. Donderdag 15 juni vindt de Kick-Off plaats in het raadhuis van Hoogeveen.

Ga door met lezen van "Beroepenfeest van On Stage"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
KOEKANGE - Op de Schoonvelderweg in Koekange zijn twee auto’s opelkaar gebotst zaterdagavond. Hierbij raakten twee personen gewond. Het mobiel medisch team en de brandweer verleenden assistentie bij het ongeval. Over de oorzaak is nog niets bekend.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!