'

Jun 12
STAPHORST - Op zaterdag 17 juni 2017 is het weer zover; de jaarlijkse Tractor Oldtimerdag. Op de Tractor Oldtimerdag is er van alles te beleven in en rondom Boer Staphorst. Op het terrein naast het bouw- en woonwarenhuis zijn de klassieke en luid ronkende tractoren te bekijken. Maar er is nog veel meer!

Ga door met lezen van "Activiteiten bij Boer Staphorst tijdens Tractor Oldtimerdag "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
DE WIJK - Sinds het begin van dit jaar is Atlas Sport de trotse sponsor van LTV Voorwijk. Henk IJdens, de voorzitter van LTV Voorwijk is erg blij met Atlas Sport als nieuwe sponsor: ‘Verenigingen hebben veel belang bij sponsoring om betaalbaar tennissen voor de inwoners van De Wijk en omstreken mogelijk te maken. Bovendien sluiten we als sportvereniging en sportschool uitstekend op elkaar aan.’

Ga door met lezen van "Sportschool Atlas Sport sponsort LTV Voorwijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
HOOGEVEEN - Taxichauffeurs werkzaam in Nederland moeten elke vijf jaar een medische keuring ondergaan om hun pas te kunnen verlengen. Hiervoor hebt u een aanvraagformulier van Kiwa nodig. Kijk op de website van Kiwa. De vragenlijst vult u in en neemt u mee naar de medische keuring. Maak dan nu alvast een afspraak voor deze keuringen.

Ga door met lezen van "Taxichauffeurs pas keuring in Hoogeveen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
RUINERWOLD – De Lummeldagen in Ruinerwold zijn dit jaar op zondag 9 juli. Het betreft hier een gratis te bezoeken eendags, no nonsens doe-het-zelf festival voor jong en oud. De naam zegt het al, wilt u lekker lummelen of luieren op een kleedje of in een hangmat dan kan dat gewoon. De locatie is dit jaar wederom op het land van Roelof Dekker aan Boerpad in Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Lummeldagen komen er aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
IJHORST - De Natuurbescherming vereniging IJhorst Staphorst kijkt terug op een zeer geslaagde Natuur Beleefdag op 2e Pinksterdag in de Zwarte Dennen. Ruim 2.000 bezoekers konden kennis maken met de van tv bekende boswachter Arjan Postma, genieten van de optredens van de Stepping Stones en de band Poeha en uiteraard een kijkje nemen bij alle werkgroepen van de vereniging.

Ga door met lezen van "Geslaagde Natuur Beleefdag "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
ANSEN - Bent u bekend met alle digitale mogelijkheden die er tegenwoordig zijn? Denk hierbij aan MacBooks, iPads, AppleTv, WiFi en 3D printers. Jouw.buzz is een vrachtwagen met al deze middelen aan boord!

Ga door met lezen van "Jouw.buzz in Fort en Ansen"

Geplaatst door B S

Tweet This!