'

Jun 15
MEPPEL – Op de Werkhorst in Meppel zijn donderdagochtend twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ene voertuig botste in de zijkant van de andere auto. De bestuurder van een van de personenauto’s werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de juiste toedracht is niets bekend.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 15
DE WIJK - Dinsdagavond vond de start van de Motoravondvierdaagse plaats bij MC Route 66 in Ommen. Vanaf het clubhuis in een rustieke boerderij vertrokken zo'n 60 motoren, waarvan de meesten een passe-partout voor vier dagen hadden gekocht. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de stichting ALS. Men kan donderdag of vrijdag ook nog starten en per dag deelnemen vanaf respectievelijk Clubhuis De Gasschoeve in Hardenberg of vanaf de Wieker Meule in De Wijk. De start is telkens vanaf 19.00 uur en de lengte van de avondritten zijn zo'n 100 kilometer. Voor meer info zie www.antrappers.nl

Ga door met lezen van "ALS Motoravondvierdaagse"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 15
ECHTEN - De tuin van Tea-Time in Echten is helemaal gevuld met kunstobjecten. De meeste van deze twintig kunstwerken hebben een link met ‘thee’, de drank waar het etablissement van Bert Boer naar genoemd is. De expositie is een initiatief van de Hoogeveense kunstenaars Jerry Bisschop en Sejo Slingenberg. ‘Onze expositie Tea-Time vs Art-Time sluit aan bij de CultuurExplosie’, laat Bisschop weten.

Ga door met lezen van "Kunst in de tuin"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 15
Auto in de brand in Hoogeveen

HOOGEVEEN – donderdagmorgen werd op de Bentinckslaan in Hoogeveen een autobrand ontdekt waarvoor de brandweer werd gealarmeerd. De auto stond geparkeerd met een paar half open ramen en brandde van binnen. De politie heeft vermoedens van brandstichting en onderzoekt de brand. Politieagenten hebben de brand met een brandblusser grotendeels weten te blussen. De brandweer deed de rest. De blusdeken, om de brand te smoren en de eventuele sporen zo intact mogelijk te houden, werd uitgepakt maar bleek niet te hoeven worden gebruikt. Door de brand ontstond er de auto veel schade. In Hoogeveen komen vaker branden door brandstichting voor.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 15
MEPPEL - JCI Meppel houdt op vaderdag -zondag 18 juni -een racedag met karts. Rond de dertig bedrijventeams binden in spectaculaire races op Blankenstein de sportieve strijd aan. Vier coureurs per team racen twee keer in een rondje van pakweg acht minuten. Er staan de hele dag karts klaar voor de deelnemers.

Ga door met lezen van "Racen tegen eenzaamheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!