'

Jun 16
REGIO - De 12-jarige pianist Coen Manche uit Koekange, geeft in opdracht van CSG Dingstede een pianoconcert voor Molen De Vlijt. Coen speelt al vanaf zijn vierde jaar piano en doet dat met veel plezier. Inmiddels zit hij op het conservatorium van Groningen in de Jong Talentenklas en geeft hij vele concerten in verzorgingstehuizen. Ditmaal geeft hij een concert voor molen De Vlijt te Meppel. Dit is op zondag 9 juli 2017 om 15:00 uur.

Ga door met lezen van "Pianoconcert Coen Manche voor de Vlijt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
HOOGEVEEN – In het water aan de Bieleveldlaan in Hoogeveen is vrijdag rond met middaguur een dode gevonden. De brandweer is ter plaatse om het stoffelijk overschot uit het water te halen. De politie, technische recherche doet onderzoek naar de doodsoorzaak.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
MEPPEL - Jong talent. Meppel en omgeving barst en bruist ervan. Talenten die mogen rekenen op staande ovaties van familie, vrienden en buren. Maar hoe staan ze voor ‘het echte grote publiek’? Hoe ruiken de coulissen? Hoe voelt dat moment, die seconden vóór de gordijnen openschuiven en de spot aangaat?

Ga door met lezen van "Talent in the spotlight op Podium Meppel.nl"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
DE WIJK - Op donderdag 15 juni 2017 traden de streetdancers van Atlas Sport op bij het zwembad De Slenken tijdens de Swim2Walk. Elke dansgroep heeft een dans laten zien. Voor een aantal kids was het even haasten om meteen vanuit het zwembad door te gaan met dansen, maar wat was het een geslaagd optreden!

Ga door met lezen van "Dansdemonstratie tijdens de Swim2Walk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
K&C en VSBfonds verdelen 20.000 euro

DRENTHE - Zeven initiatieven van amateurkunstenaars in Drenthe hebben 20.000 euro gekregen uit het potje Maak het in Drenthe van K&C en VSBfonds. De vrijetijdkunstenaars kunnen nu uitvoering geven aan projecten die een impuls geven aan hun technische en artistieke ontwikkeling.


Ga door met lezen van "Geld voor amateurkunstenaars in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
HOOGEVEEN - Tijdens de Kick-Of op het gemeentehuis van Hoogeveen heeft wethouder Bert Otten door het onthullen van de data van het Beroepenfeest en de Doe Dag, het officiële startsein gegeven voor Hoogeveen On Stage; een positief (beroeps)podium voor VMBO leerlingen.

Ga door met lezen van "Wethouder Bert Otten geeft officiële startsein voor Hoogeveen On Stage"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
REGIO - Het aantal bierbrouwerijen in Nederland is in tien jaar ruim verviervoudigd, van 90 in 2007 tot 370 in 2017. Het zijn vooral eenmansbedrijven die erbij zijn gekomen. De grootste groei vond plaats in Amsterdam. Dat meldt het CBS op basis van recente cijfers over bedrijfsvestigingen in Nederland.

Ga door met lezen van "Aantal bierbrouwers meer dan verviervoudigd sinds 2007"

Geplaatst door B S

Tweet This!