'

Jun 17
MEPPEL – Een politie controle in en rond Meppel op aanhangers zaterdagmiddag. De automobilisten met aanhanger werden door motoragenten naar de parkeerplaats achter de brandweer kazerne aan de Centuurbaan geleidt waar de controle plaatsvond.

Ga door met lezen van "politie controle op aanhangers in Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 17
ZUIDWOLDE - De organisatoren van Kar Ga Door Zuidwolde zijn er zo goed als klaar voor. De aanmeldingen voor het voertuigenevenement op 8 juli lopen boven verwachting. In het lustrumjaar na de doorstart van het evenement in 2013 worden nog meer bezoekers verwacht, ook gezien de unieke modeshow met historische kleding.

Ga door met lezen van "Kar Ga Door verwacht veel bezoekers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 17
ECHTEN - Dit jaar (weer) een feesttent! De feesttent komt op dezelfde locatie als vorig jaar te staan, gelegen nabij Visio. Het programma voor het Echtenfeest 2017 staat vast! Deze is terug te vinden in de Feestkrant, maar ook in het facebookevenement. De feestkrant zal na verwachting in week 23 of 24 huis-aan-huis worden verspreid. Tevens zullen wij dan langs de deuren om het donateursgeld op te halen.

Ga door met lezen van "Echten gaat feest vieren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 17
DE WIJK - De Swim2Walk georganiseerd door de organisatie van de wandel4daagse en van de zwem4daagse is beide partijen vorig jaar goed bevallen. Dus ook dit jaar was deze afwisselende opzet hetzelfde. Bij de start op dinsdag waren er ruim tweehonderd deelnemers die baantjes kwamen trekken in het zwembad. Mede door het mooie weer was een duik in het zwembad beslist geen straf.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Swim2walk is een succesnummer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 17
REGIO - Op 6 juli 2017 verschijnt het boek De schoonheid van het Dwingelderveld. Het boek is samengesteld door Axel Wiewel, publicist in Ruinerwold. Zijn fascinatie voor Nationaal Park Dwingelderveld ontstond ruim twintig jaar geleden, toen hij het gebied begon te verkennen, en geboeid raakte door het landschap, de unieke natuur en de geschiedenis van het gebied.

Ga door met lezen van "Verschijning boek De schoonheid van het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 17
RUINEN - Op donderdag 15 juni 2017 werd voor de eerste keer op de Brink in Ruinen de 'MTB Streetrace' worden georganiseerd. Bij een Streetrace wordt een relatief kort parcours van ± 1.5 km afgelegd op mountainbikes. Het parcours ging over verharde en onverharde wegen met daarin een aantal hindernissen opgenomen. Hierdoor boodt de Streetrace over het gehele parcours uitdaging voor de deelnemers. Foto's Jans Schulting bekijken

Ga door met lezen van "MTB Streetrace groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!