'

Aug 2
ZUIDWOLDE - Woensdag 2 augustus Ladies' Lounge avond bij Brasserie Buitengewoon Bijzonder. Aanvang 19:30 tot 22:30 uur. Gezellige live muziek rondom open vuur. Laat je verrassen en beleef samen met je vriendinnen een leuke avond voor € 17.50 p.p.
- ontvangst met aperitief van het huis
- 2 consumpties
- lekker happen van de plank
- met een bijzondere afsluiting
Opgave kan via mail info@brasseriebuitengewoon.nl Vol = Vol
Ommerweg 18,7921 TC Zuidwolde

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 2
STAPHORST - Een scooterrijder is dinsdagmiddag onder een vrachtwagen terecht gekomen. De scooterrijder is zwaar gewond naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd. Het ongeval gebeurde op de splitsing van wegen J.J. Gorterlaan met de Staphorsterkerkweg. De politie onderzoek de oorzaak van het ongeval.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 2
DRENTHE - Bijna een Kwart van de hotels ervaart concurrentie van sites als AirbnbBijna een kwart van de hotels in Nederland zegt in 2016 concurrentie te hebben ervaren van onlineplatforms als Airbnb, HomeAway en Wimdu. Via dergelijke internetdiensten verhuren particulieren hun woning aan toeristen. Vandaag publiceert het CBS de resultaten van een enquête naar de concurrentie die aanbieders van traditionele vormen van logiesaccommodaties daarvan ervaren.

Ga door met lezen van "Kwart hotels ervaart concurrentie van sites als Airbnb"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 2
REGIO - In 2016 werden bijna 17 miljoen vakanties van Nederlanders in eigen land gevierd, bijna de helft van alle vakanties. Hiervoor is de auto veruit het meest gebruikte vervoermiddel om op de plaats van bestemming te komen: in 9 van de 10 gevallen. De trein staat op nummer twee. De afgelopen tien jaar is het percentage autovakanties in Nederland stabiel gebleven. De populairste binnenlandse vakantiebestemmingen voor Nederlanders zijn de watersportgebieden - waaronder de IJsselmeerkust en het Deltagebied in Zeeland - en de Noordzeebadplaatsen.

Ga door met lezen van "Autovakantie in eigen land favoriet"

Geplaatst door B S

Tweet This!