'

Aug 5
RUINEN - Een nieuw kamermuziekfestival op 35 bijzondere locaties, waaronder bij de schaapskooi in Lhee en bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen. Op 6, 7 en 8 oktober organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF) voor het eerst het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten.

Ga door met lezen van "NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 5
RUINERWOLD - Heinkelclub De Kwakel doet ook dit jaar weer Ruinerwold aan. Op zondag 6 augustus begint om 12.00 uur een toertocht van de oude Heinkels vanaf café de Klok. Er doen naar verwachting dertig tot veertig Heinkels aan mee. De groep rijdt vervolgens een tocht door Drenthe, die is uitgezet door Rob en Aly Veldkamp uit Ruinerwold, zelf uiteraard ook fervente Heinkelliefhebbers.

Ga door met lezen van "Op de Heinkel tuffen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 5
DE WIJK - Singer-songwriter Daisy (Madelief Gal) uit De Wijk gaat door naar het landelijke traject van Popsport. De 16-jarige singer-songwriter werd zondagmiddag 2 juli unaniem gekozen tijdens de eerste Drentse Popsport showcase in de Nabershof in Emmen. De komende maanden gaat Daisy het landelijk traject volgen dat in november wordt afgesloten met een optreden in de Q-Factory in Amsterdam. In totaal waren er acht Drentse acts die meededen aan het coachingsprogramma Popsport 2017, waaronder vijf dj’s.

Ga door met lezen van "Drentse Daisy door naar de landelijke finale Popsport"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 5
DE WOLDEN - Sinds 2010 is het al mogelijk om digitaal een melding door te geven via de formulieren op de gemeentelijke website. Nu wordt het ook mogelijk dit via een smartphone of tablet te doen. Voordeel is dat u dit ter plekke kunt doen en bovendien kunt u ook nog een foto gemaakt met uw apparaat meesturen.

Ga door met lezen van "Maakt u al gebruik van de gratis gemeente app?"

Geplaatst door B S

Tweet This!