'

Aug 7
DE WOLDEN - Het college van burgemeester en wethouders heeft het ontwerp Economisch Actieplan De Wolden 2018-2022 vastgesteld en vrijgegeven voor inspraak. Vanaf 13 juli 2017 ligt het beleidsplan ter inzage. Tot en met donderdag 14 september 2017 kunnen belanghebbenden een inspraakreactie indienen.


Ga door met lezen van "Inspraak ontwerp Economisch Actieplan De Wolden 2018-2022"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 7
RUINERWOLD - Op maandag 14 augustus tussen 09.30 en 11.30 uur brengt de Historische vereniging Ruinerwold een bezoek aan de buurtkamer. Tijdens deze ochtend vertonen ze een dorpsfilm uit de grote collectie van de vereniging, Iedereen uit het dorp is welkom om deze film bij te wonen. Vanwege de zomervakantie vindt de buurtkamer plaats in zorgcentrum ’t Vonder. De film zal gedraaid worden in de grote zaal. Aanmelden is niet nodig.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 7
RUINEN - De bezetting van de accommodaties in Drenthe is over het algemeen goed te noemen deze zomervakantie. Hillie Nijstad van Vakantiepark De Wiltzangh noemt de zomer gezellig druk: ‘Er worden meer huisjes geboekt dan kampeerplekken. Mensen laten zich veel leiden door de weersverwachtingen.’

Nationaal Park Dwingelderveld

Ga door met lezen van "Toeristen weten Drenthe goed te vinden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 7
DE WIJK - Volkstuin vereniging “de Slenken” uit de Wijk houdt op zaterdag 12 augustus in samenwerking met Groei en bloei uit Meppel voor bewoners uit de Wijk en omstreken een open dag. Belangstellenden kunnen tussen 9:00 en 13:00 uur een kijkje komen nemen op onze volkstuin.


Ga door met lezen van "VTV de Slenken houdt open dag"

Geplaatst door B S

Tweet This!