'

Aug 10
HOOGEVEEN – In Hoogeveen is donderdagmiddag voetbalster Vivianne Miedema gehuldigd. Duizenden mensen kwamen naar het raadhuis in Hoogeveen om de Oranje-speelster van dichtbij te zien. Zichtbaar overdonderd van de enorme opkomst. Miedema won samen met de Oranje-speelsters de EK-finale van Denemarken.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 10
HAVELTE - Vanaf maandag 21 augustus gaan basisschoolkinderen uit de gemeenten De Wolden, Hoogeveen en Westerveld vakantievieren in en rond het MFA De Meesters Erve in Havelte. Rustig luieren zit er echter niet in, want er wordt onder meer gedanst, gerugbyd, gezwommen en gemountainbiket.

Ga door met lezen van "Sport- en cultuurweek van start "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 10
HOOGEVEEN – Een kraai die met zijn poten vastzat met een vissnoer in een mast op een gebouw aan de Alteveerstraat is donderdagmorgen door de brandweer bevrijd. Een bijzondere actie van de brandweerlieden uit Hoogeveen, maar zo stellen ze, we zijn er voor mens en dier.

Ga door met lezen van "Brandweer bevrijdt kraai in Hoogeveen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 10
FREDERIKSOORD – Corso Frederiksoord is weer druk bezig met de voorbereidingen van het bloemencorso dat op 9 en 10 september plaats vindt. Het thema dit jaar is 'Mythen en Sagen'. Op zaterdagmiddag is de traditionele rondgang met het kindercorso en 12 corsowagens. De activiteitencommissie heeft voor het hele weekend een prachtig programma voor jong en oud in elkaar gezet.

Ga door met lezen van "Bloemencorso Frederiksoord stort zich op Mythen en Sagen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 10
DE WIJK/ KOEKANGE - De Historische Vereniging De Wijk -Koekange houdt dit seizoen mooie wandelingen langs historische plaatsen in het dorp De Wijk en het prachtige Reestdal. De eerstvolgende wandelingen zijn zaterdag 12 augustus en donderdag 17 augustus om 14.00 uur. De route gaat door het dorp, langs de Dunninger Es, het kerkpad, Dickninge, Voorwijk en via het Veenhovenplein en de Dorpsstraat weer terug bij het startpunt de Wieker Meule.

Ga door met lezen van "Historische wandeling"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 10
ALTEVEER-KERKENVELD - De feestmutsen kunnen zo langzamerhand uit de kast gehaald want de feestweek van het tweelingdorp Alteveer/Kerkenveld staat op stapel. Inwoners vieren van maandag 28 augustus tot zondag 3 september hun dorpsfeest.

Ga door met lezen van "Alteveer-Kerkenveld gaat feest vieren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 10
DRENTHE - Wie durft de uitdaging aan? Vind je het leuk om op een podium te staan als dichter, slammer of spoken word artiest, dan is dit je kans. Geef je op voor deelname aan de Eerste Drentse Open Poetry slam (DROP slam) in De Wijk op zaterdagavond 23 september.

Ga door met lezen van "Kloeke dichters gezocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!