'

Aug 11
DRENTHE - De Colleges van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe hebben vandaag een brief gestuurd aan Staatssecretaris Martijn van Dam over de Fipronil-affaire. Gedeputeerde Henk Jumelet: "De afgelopen weken hebben ik en mijn collega's meerdere gesprekken gevoerd met getroffen pluimveehouders. De ontstane situatie leidt tot forse onzekerheid en financiële druk bij de pluimveehouders. Redenen te meer om onder andere te vragen om duidelijkheid voor de sector en te vragen om een noodfonds."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 11
MEPPEL – De brandweer werd donderdagavond ingezet bij een hulpverlening aan een zwaan. De zwaan zwom rond met een vissnoer en haak in zijn bek en omdat het dier zo moeilijk voedsel tot zich kan nemen werden de hulpverleners ingezet van de brandweer en dierenambulance. Geprobeerd wordt om de zwaan te vangen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 11
DE WIJK - Ontdek de Wobble! Een leuke en sportieve activiteit op het water. Maak kennis met een nieuwste rage in fitnessland voor in het zwembad. In Zwembad de Slenken wordt dit verzorgd door Atlas Sport. http://www.zwembaddeslenken.nl/ontdek-de-wobble/

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 11
ALTEVEER-KERKENVELD - Inwoners van Alteveer-Kerkenveld hebben eind 2016, bij een sport behoeftepeiling, aangegeven dat ze graag meer willen doen aan sportbeoefening. Een werkgroep is vervolgens samen met Harold Wassink, sportfunctionaris gemeente De Wolden, met alle wensen aan de slag gegaan, om zo een nieuw sportaanbod te ontwikkelen. De aftrap is hiervan is tijdens de feestweek van 28 augustus tot en met 3 september.

Ga door met lezen van "Alteveer-Kerkenveld komt in beweging"

Geplaatst door B S

Tweet This!