'

Aug 12
ZUIDWOLDE / HOOGEVEEN - Belangstellenden kunnen op zaterdag 12 en zondag 13 augustus een aantal tuinen in de gemeenten Hoogeveen en De Wolden bezoeken. Het open tuinen evenement ‘Tuinencarrousel’ is een initiatief van de afdeling Groei & Bloei Hoogeveen en De Wolden.

Ga door met lezen van "Tuinen heten bezoekers welkom"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 12
RUINERWOLD - Zoekt u nog een partytent voor een verjaardag, familiefeestof bedrijfsfeest? Dan kun u vanaf nu ook bij RL Verhuur terecht. Ondernemer Ronald Lankhorst is vorig jaar augustus begonnen met een eigen verhuur bedrijf met springkussens en Sarah en Abraham's maar het bedrijf is intussen aan het investeren geweest in professionele partytenten in verschillende maten van klein tot groot.


Ga door met lezen van "RL verhuurt nu ook partytenten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 12
ECHTEN - 20 Jaar na de start van de Naoberhoeve dragen Sake en Marieke met trots het ondernemersstokje over aan Gerlof, Jurre en Maraike. Onze mooie grond is aangekocht door Stichting Grondbeheer. Er is de afgelopen jaren teveel gebeurt om dit met een ‘klein feestje’ af te doen. En daarom hebben we met z’n allen een Overdrachtsfestival georganiseerd. U kunt 12 uur lang genieten van muziek, biologisch bier, een heerlijke biologische maaltijd, een gezellige markt en inspirerende lezingen.

Ga door met lezen van "Overdrachtsfestival Naoberhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 12
RUINEN - Tijdens de natuurontdektochten en wildwandelingen in het Dwingelderveld speuren kinderen naar diersporen en zoeken ze naar natuurvondsten. Samen met een gids van Natuurmonumenten bleven kinderen de natuur. De tochten vertrekken bij bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen.


Ga door met lezen van "Op ontdekkingstocht in de natuur"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 12
DE WIJK - Op maandag 14 augustus 2017 is het echtpaar Severein – Van der Leur 70 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op maandag 14 augustus Het echtpaar woont aan de Hendrik Tillemaweg in De Wijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 12
REGIO - Bijna 10 miljoen Nederlanders reisden in het hoogseizoen van 2016 af naar hun vakantiebestemming in eigen land of in het buitenland. In de piekweek, wanneer alle drie de regio’s vakantie hebben, waren ruim 3,7 miljoen Nederlanders op hun vakantieadres of onderweg. Het meeste geld spenderen we aan vakanties in het buitenland. Frankrijk is hiervoor nog steeds de favoriete bestemming. Dit blijkt uit onlangs verschenen cijfers over vakanties van het CBS.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Hoogseizoen telt bijna 10 miljoen vakantiegangers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 12
DE WOLDEN - De gemeenten De Wolden en Hoogeveen nodigen niet-actieve, minder actieve en sportieve 55-plussers uit voor een informatiebijeenkomst van het nieuw te starten project ‘Elke stap telt’. Deze bijeenkomsten vinden plaats op 28 augustus en 29 augustus. Na afloop kunt u zich daar eventueel aanmelden voor deelname aan het project ‘Elke stap telt’.

Ga door met lezen van "Elke stap telt; Een unieke combinatie van sportiviteit en gezelligheid "

Geplaatst door B S

Tweet This!