'

Aug 14
ZUIDWOLDE - Op donderdag 17 augustus 2017 is er een instrumentaal zomerconcert in de Hervormde Kerk (Hoofdstraat 98) te Zuidwolde. Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en Carina Bossenbroek op de panfluit. Tevens hoopt het muzikale trio deze avond hun nieuwe CD ‘Amicaal’ te presenteren die in Bolsward is opgenomen. Het belooft een prachtige avond uit te worden voor het hele gezin! De aanvang is: 20.00 uur.


(foto: Femmy Wielink)

Ga door met lezen van "Instrumentaal zomerconcert en presentatie nieuwe CD"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 14
ECHTEN - Meer dan tien organisaties hebben de handen ineengeslagen om op 7 oktober voor het eerst een Nationale Ouderendag in de gemeente De Wolden te houden. Als locatie is gekozen voor De Molenhoeve in Echten, die overigens net binnen de gemeentegrenzen van Hoogeveen valt.

Ga door met lezen van "De Wolden krijgt Dag van de Ouderen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 14
DE STAPEL - Stichting Het Drentse Landschap houdt op woensdag 23 augustus de activiteit waterdiertjes vangen in de Reest. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar en hun (groot)ouders kunnen met behulp van schepnetjes zelf waterdiertjes in de Reest vangen. Leuk om te doen en leerzaam. De aanwezige gidsen vertellen over de gevonden kriebeldiertjes. Deze zijn niet alleen fascinerend om te zien, maar hun aanwezigheid vertelt ook hoe schoon het water in de Reest is.


De jeugd druk met beestjes vangen (archief BS)

Ga door met lezen van "Waterbeestjes vangen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 14
REGIO - Verloopt uw rijbewijs omdat u 75 jaar of ouder bent, jonger dan 75 jaar bent, of omdat u om medische redenen moet worden gekeurd voor het verlengen van uw rijbewijs B/E? C/D/E? Code 95 ,taxipas, ,. Maak dan nu alvast een afspraak voor deze keuringen in Hoogeveen.

Ga door met lezen van "Rijbewijskeuring CDE, BE, code 95 en taxipaskeuring "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 14
DE STAPEL - Stichting Het Drentse Landschap houdt op woensdag 16 augustus om 14.00 uur een leuke kindermiddag over bijen in informatiecentrum ’t Ende, Stapelerweg 20 in De Stapel (bij De Wijk). Deelname is gratis en aanmelden niet nodig.

imker1A
Foto: Roel Broekman

Ga door met lezen van "Van dichtbij honingbijen bekijken"

Geplaatst door B S

Tweet This!