'

Aug 15
HOOGEVEEN – In een appartement in een flat aan de Veenluydenstraat in Hoogeveen is dinsdagmiddag een uitslaande brand uitgebroken. Over de oorzaak is nog niets bekend. De brandweer blust het vuur. Het appartement moet als verloren worden beschouwd.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 15
HOOGEVEEN - Nog precies een week en dan vindt in Hoogeveen de tweede editie van het gezellige fietsevenement Trappen, Happen en Stappen plaats. Op dinsdag 22, woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 augustus kunnen deelnemers routes van 30 en 40 kilometer fietsen, maar onderweg ook genieten van vermaak en lekkere kleine hapjes.

Ga door met lezen van "Hoogeveen is klaar om te fietsen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 15
MEPPEL – JCI Meppel-Reestmond organiseerde op 18 juni 2017 de eerste Grand Prix Meppel met als hoofsponsor Toyota van der Linde. Op deze zonovergoten dag streden 28 kartteams met elkaar op een uitdagend parcours met Doclogic als uiteindelijk winnaar. Een geweldige dag met spectaculaire races en vermaak voor jong en oud.

Ga door met lezen van "Zorggroep Noorderboog ontvang BeleefTV"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 15
DE WIJK - Het was maandag precies 70 jaar geleden dat Aaldert Severein (94) en Rie Severein - Van der Leur (91) in het huwelijksbootje stapten. Samen kregen een zoon en een dochter. Laatstgenoemde is al overleden. Ook hebben ze nog een kleinzoon. Inmiddels wonen ze alweer ruimveertig jaar in De Wijk. Veertien dagen geleden zijn ze verhuisd naar een aanleuningwoning in zorgcentrum Dunninghe.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Echtpaar Severein - Van der Leur 70 jaar getrouwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 15
Toppers als Dirty Daddies en Glamourama op het programma

REGIO - Het programma van het Wapserfeest voor dit jaar is weer helemaal ingevuld. Na het overweldigende succes van vorig jaar was het voor het bestuur een hele uitdaging om dit jaar weer met een sterk programma voor de dag te komen. En daar is het feest bestuur ruimschoots in geslaagd. Wapse viert dit jaar feest van 17 tot en met 20 augustus. Het thema dit jaar is: ‘Wapse in de Toekomst’.

Ga door met lezen van "Feest Wapse barst los in derde weekend augustus"

Geplaatst door B S

Tweet This!