'

Aug 16
REGIO -In de Burgerzaal van het oude gemeentehuis in Hoogeveen exposeert Theun Krikke uit Pesse een deel van zijn werken. De kunstwerken zijn tot medio september te zien. ‘Een lichtval, een emotie, een blik, een mens, de natuur -het overvalt me, inspireert me, en ik wil het op doek zetten. art.nl

Ga door met lezen van "Expositie Theun Krikke"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 16
RUINEN - Het Runerfeest barst donderdag 24 augustus weer los op het feestterrein aan de Kaamp in Ruinen. Tot en met zondag 27 augustus is er een gevarieerd programma in en rond de feesttent. Hoogtepunten worden onder andere de optocht van versierde wagens en de vrijdagavond met liefst vier bands.

Ga door met lezen van "Rock’n in Rune op ’t Runerfeest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 16

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 16
RUINERWOLD - Voor het eerst in de ruim 70 jarige historie van Toneelvereniging KNA (Kunst Na Arbeid), hebben wij moeten besluiten om in het voorjaar van 2017 geen toneeluitvoering te geven. Door diverse oorzaken is het aantal spelende leden in enkele jaren tijd zodanig verminderd dat we voor 2017 genoodzaakt waren een blijspel voor 6 dames op te voeren. Op zich niks mis mee zul je zeggen, tot een van de dames destijds op ongelukkige wijze haar been brak, en zelfs de opvoering niet door kon gaan.

Ga door met lezen van "Noodkreet van een Bejaarde!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 16
DE WIJK - In 2016 bracht Actie Appelmoes ruim € 500 op voor de voedselbank. Dit jaar gaan we weer aan de slag en willen we de opbrengst schenken aan Zwembad de Slenken. Het zwembad is dit jaar voor het eerst in beheer van een stichting i.p.v. in bezit van de gemeente, zij kunnen wel een extra steuntje gebruiken. Voor de zomer komt er een airtrampoline die mede door de bijdrage van de komende Actie Appelmoes aangeschaft kan worden.
Samen met Marian Terbeije, Barbara vd Brink en Pauline Hofstra organiseert Marry Germs deze actie opnieuw.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ga door met lezen van "Actie Appelmoes dit jaar voor De Slenken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 16
DE WOLDEN - De ombudsman van De Wolden, Maas van Egdom, houdt elke maand spreekuur. U kunt daar met uw klachten of vragen over uw behandeling door de gemeentelijke organisatie terecht. Het eerstvolgende spreekuur is op maandag 28 augustus 2017. U kunt voor dat spreekuur een afspraak maken met Anita van Ulsen, T. 14 0528. U kunt voor het maken van een afspraak ook mailen naar ombudsman@dewolden.nl. Bij spoedgevallen is in overleg een afwijkende afspraak mogelijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!