'

Aug 17
REGIO - De stemming onder consumenten is in juli iets verbeterd, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen komt uit op 25, tegen 23 in juni. Het oordeel over het economisch klimaat verbetert, de koopbereidheid verandert nauwelijks. Met 25 ligt het consumentenvertrouwen in juli ruim boven het gemiddelde over de afgelopen twintig jaar (- 3). Het vertrouwen bereikte in januari 2000 de hoogste stand ooit (36). Het dieptepunt werd bereikt in maart 2013 (-41).

Ga door met lezen van "Vertrouwen consument stijgt iets in juli"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 17
RUINERWOLD - Nu eens geen boerendrokte in de Karstenhoeve maar in de kerk! Ds. Kloosterziel stapte zondag nietsvermoedend de kerk binnen en zag tot zijn grote verbazing de voltallige familie Karsten in vol ornaat op de eerst rij zitten, zeer verrast speelde hij hierop in.


Foto: Frans Bork

Ga door met lezen van "Boerendrokte in de kerk!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 17
ECHTEN - Op de Brink in Echten wordt 9 september de Bellemarkt gehouden, van 10.00 tot 16.30 uur. Er zijn tientallen kramen aanwezig van hobbyisten met allerlei producten zoals beschilderde tuinpanelen, bloemstukken, pentekeningen, sieraden en veel meer. Basisschoolkinderen kunnen onder begeleiding een werkje knutselen. Verder verzorgen twee koren een muzikale bijdrage. Het Huus met de Belle, boekbinderij Hummelhoeve en galerij Erik Zwezerijnen zijn deze dag ook open. Er zijn nog enkele kramen beschikbaar voor hobbyisten. Opgave via bellemarkt@hotmailcom

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 17
RUINERWOLD - Het is komkommertijd, niet alleen in Ruinerwold maar overal. Vanwege de bouwvak, ligt overal het werk stil. Ook in Ruinerwold Zuid in plan Buitenhof is het angstvallig stil. Op een enkeling na dan. Bij de familie Wever wordt gestaag door gedaan. Bouwvak of niet. En zoals het nu lijkt zal dit het eerste huis dat opgeleverd gaat worden.


foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Niet alles ligt stil in de bouwvak!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 17
MEPPEL – De Gereformeerd vrijgemaakte kerk aan de Thorbeckelaan in Meppel kreeg woensdagavond bezoek van de brandweer. In de kerk waren namelijk de rookmelders afgegaan, waarna de brandweer zich naar de kerk spoedde. Waarom de rookmelders waren geactiveerd is niet bekend. De brandweer heeft het pand gecontroleerd en niks aangetroffen, waarna ze terug keerden naar de kazerne.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 17
OOSTEINDE - In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om de financiële middelen bij elkaar te krijgen. Met financiële bijdragen van de gemeente, de NAM, stichting 1865 en de diaconie van de Hervormde kerk, een kerstbomenactie en een oud ijzer actie is er voldoende geld binnen gehaald om te kunnen starten.Ga door met lezen van "Oosteinde krijgt een multifunctioneel kunstgrasveld "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 17
ECHTEN - Er is eindelijk een nieuwe beheerder voor het Huus met de Belle in Echten. Jolanda Kranghand uit Hoogeveen wordt de opvolgster van Emmy Fieten. Het bestuur van het Huus was eigenlijk al jaren op zoek naar een opvolgster, omdat Emmy aan had gegeven te willen stoppen.

Geplaatst door B S

Tweet This!