'

Aug 19
RUINERWOLD - Ook de 25e editie van Oldtimerdag gaat de boeken in als een prachtige dag. De weersvoorspelling waren tevoren niet best. Er werden regen en onweersbuien voorspeld. Maar daar bleek helemaal niets van te kloppen. Na 08.00 uur zaterdagmorgen was het droog, en de gehele dag bleef dat zo. Het zonnetje kwam zelfs behoorlijk door. Even na de middag bleek de teller al 1286 deelnemers te staan. Het was vooral weer zien en gezien worden. Het ene voertuig niet mooier dan het ander.

Ga door met lezen van "Prachtige 25e editie Oldtimerdag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 19
DRENTHE - Ze waren steenrijk en konden uitstekend vechten: de Liao uit Binnen-Mongolië. In het Drents Museum zijn nog tot en met 29 oktober de duizend jaar oude schatten van dit machtige nomadenvolk uit China te zien. Op zondag 3 september organiseert het museum allerlei spannende activiteiten bij de tentoonstelling The Great Liao, zoals het jagen met roofvogels en boogschieten. De activiteiten vinden plaats tussen 13.00 en 17.00 uur en zijn gratis toegankelijk voor museumbezoekers. Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang tot het Drents Museum.

Ga door met lezen van "Spannende familiezondag Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 19
HOOGEVEEN – Op de verbindingsweg (oprit) vanaf de Schutstraat naar de A28 in Hoogeveen is zaterdagochtend een auto van de weg geraakt en op de kop in de berm terecht gekomen. De bestuurder raakte hierbij niet gewond. De auto was er minder aan toe die moest worden afgesleept. Over de oorzaak van de crash is niets bekend.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 19
REGIO - Consumenten betaalden in juli 1,3 procent meer voor goederen en diensten dan in juli 2016, meldt het CBS. In juni was de prijsstijging ten opzichte van een jaar eerder 1,1 procent. De consumentenprijsindex (CPI) is één van de inflatie-indicatoren die is opgenomen in het prijzendashboard. Hierin staan ook andere inflatie-indicatoren zoals de prijsindex bestaande koopwoningen en de in- en uitvoerprijzen van de industrie.

Ga door met lezen van "Consumentenprijzen in juli 1,3 procent hoger"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 19
HOOGEVEEN – Een bedrijfsbusje is op het knooppunt Hoogeveen richting Meppel zaterdagochtend over de kop geslagen en op de kop in de berm tot stilstand gekomen. De bestuurder raakte hierbij niet gewond. Het bedrijfsbusje moet met zware schade door een berger worden afgesleept. Vermoedt wordt dat de wagen door een nat wegdek in een slip is geraakt.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 19
DE WIJK - Het oud papier wordt vanmorgen in De Wijk op een aantal plekken iets later opgehaald dan normaal. Er zijn technische problemen met een van de vrachtwagens.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 19
HOOGEVEEN – Op de A37 bij Hoogeveen zijn vrijdagavond tegen het middernachtelijk uur twee auto’s elkaar gereden. De ene auto reed tegen een voor hem rijdende wagen. Over de oorzaak is niets bekend. Een van de wagens raakte dermate beschadigd dat het voertuig moest worden afgesleept. De ander kon op eigen kracht met lichte schade aan de achterzijde verder rijden. Er raakte bij dit ongeval niemand gewond.

Geplaatst door B S

Tweet This!