'

Aug 24
RUINEN - Het Runerfeest barst donderdag 24 augustus weer los op het feestterrein aan de Kaamp in Ruinen. Tot en met zondag 27 augustus is er een gevarieerd programma in en rond de feesttent. Hoogtepunten worden onder andere de optocht van versierde wagens en de vrijdagavond met liefst vier bands.

Ga door met lezen van "Ruinen klaar om feest te vieren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 24
KERKENVELD – Een shovel vloog donderdagmiddag aan de Ringdijk in Kerkenveld op het erf van een veehouder in de brand. De brandweer van Zuidwolde heeft de brand geblust. Over de oorzaak is niets bekend. Het vuur werd met schuim afgeblust. Ook heeft de brandweer Hoogeveen nog met een tankwagen met water geassisteerd.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 24
ZUIDWOLDE - Buurttafel gaat van start. Iedere dinsdagmiddag vanaf 13 september organiseren wij een buurttafel in de Brasserie voor onze eenzame medemens. Kent u mensen in uw omgeving met een klein sociaal netwerk om zich geen of kent u mensen die er baat bij zullen hebben om samen gezellig te eten laat het ons dan weten. Leeftijd speelt geen rol maar eenzaamheid wel ! Wij halen en brengen mensen die in Zuidwolde wonen of in de kleine omliggende dorpen. Opgave is gewenst er is plaats voor 8 tot 10 gasten.

Ga door met lezen van "Brasserie Buitengewoon Bijzonder zet zich in voor eenzame medemens "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 24
ANSEN - De Mariakerk in Ruinen sluit zondag 27 augustus haar eigen deuren om haar ochtendkerkdienst elders te houden: in het dorpshuis De Bastogne in Ansen. De dienst heeft als thema ‘Dorst’ en voorganger is ds. G. Naber. Medewerking wordt verleend door muziekvereniging De Bergklanken uit Berghuizen.

Ga door met lezen van "Kerkdienst in Bastogne"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 24
ZUIDWOLDE - De gemeenten Hoogeveen en De Wolden nodigen niet-actieve, minder actieve en sportieve 55-plussers uit voor een informatiebijeenkomst van het nieuw te starten project ‘Elke stap telt’. Deze bijeenkomsten vinden plaats op 28 en 29 augustus. Na afloop kunnen belangstellenden zich daar eventueel aanmelden voor deelname aan het project ‘Elke stap telt’.

Ga door met lezen van "Elke stap telt’ start in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!