'

Aug 25
RUINERWOLD - Drie heren van het Dijkhuizenruncomité hebben vrijdagochtend in recordtempo een loopbrug over een sloot in Ruinerwold gebouwd. Deze verbindt de Mickelhorst via een pad door het maisland met de Kerkweg en zal gebruikt worden tijdens de 29ste editie van de Dijkhuizenrun. Levert Klooster vroeg twee bestuursleden de brug even te testen. De dames vonden dat de brug een fijne verende sensatie geeft als je er overheen rent.


V.l.n.r.: Marleen Luning, Hillien van Dijk, Dick van der Vegt, Henk Oosterveen en Levert Klooster.

Ga door met lezen van "Voorbereidingen Dijkhuizenrun met een nieuwe voorzitter"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 25
ZUIDWOLDE - Zin in een ontspannen creatieve ochtend, waarin je weer oplaadt? Woensdagochtend is er van 10 – 12 uur een inloop atelier. Je kunt dan meedoen aan een schilder- of kleiactiviteit. Je kunt een losse les doen of een kaart kopen.

Ga door met lezen van "Inloopatelier en workshop werken met speksteen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 25
Zaterdag in Meppel over worship
MEPPEL - Aanstaande zaterdag zal de zevende –en daarmee laatste- zomerspecial plaatsvinden. De organisatie (Baptistengemeente Meppel) blikt terug op een serie spraakmakende interkerkelijke avonden, waarop mensen op een begrijpelijke en relevante manier uitleg over Bijbelse thema’s kregen (alle avonden zijn overigens terug te zien op YouTube). Het slotthema zal gaan over aanbidding (het uiten van jezelf naar God, bijvoorbeeld uit dankbaarheid en bewondering). Spreker van de avond is Gert Visscher.

Ga door met lezen van "Artiest en spreker Gert Visscher spreekt "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 25
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 26 augustus houdt Jeugdvoetbal Zuidwolde (JVZ) vanaf 14.30 uur weer een open dag op Sportpark Woltingeslag. Bezoekers kunnen kennis maken met de (voetbal)activiteiten bij JVZ. Kinderen en jeugd kunnen zich vermaken bij de verschillende attracties die opgesteld staan, zoals boardingvoetbal, stormbaan, snelheid schieten en de springkussens.

Ga door met lezen van "JVZ houdt open dag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 25
HOOGEVEEN – Bij een ongeval tussen een vrachtwagen en personenauto op de A37 ter hoogte van knooppunt Hoogeveen is de bestuurder van een personenauto gewond geraakt. Een personenauto en vrachtwagen kwamen van donderdag op vrijdagnacht net na middernacht met elkaar in botsing.

Foto: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Auto over de kop na aanrijding met vrachtwagen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 25
FREDERIKSOORD -Stichting Bijen & Zzoo houdt zondag 27 augustus voor de eerste keer het Bee Green Festival op het terrein van Museum de Koloniehof in Frederiksoord. De bij staat centraal op deze dag. Insectenhuisje Bee Green Festival is een belevenis voor het hele gezin waar je op een speelse manier kennis kunt maken met dit unieke insect. Leer meer over de bij door bijvoorbeeld mee te doen aan een workshop zoals een insectenhuisje maken of volg het blote voetenpad. Er zijn zoekspelletjes, er is een springkussen en je kunt een leuke selfie maken in een imkerspak. De kleine streekmarkt biedt een gevarieerd aanbod met streekproducten zoals bloemen, groente en fruit, kruiden, waskaarsjes en meer. Openingstijden Er is ook live muziek aanwezig. Het Bee Green Festival is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.bijenenzo.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!