'

Aug 26
DE WOLDEN - In de gemeente De Wolden wordt een onderzoek uitgevoerd naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van politie, brandweer en gemeente op het gebied van veiligheid: de Veiligheidsmonitor. Ruim 2.300 inwoners ontvangen het onderzoek en kunnen hun mening geven over hoe zij de veiligheid in hun buurt ervaren. Zij krijgen in de derde week van augustus een vragenlijst toegestuurd. De resultaten worden begin 2018 verwacht.

Ga door met lezen van "Gemeente laat veiligheid en leefbaarheid onderzoeken "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 26
DE WOLDEN - In het eerste kwartaal van dit jaar is een vitaliteitsonderzoek uitgevoerd onder dertien verblijfsrecreatielocaties (van twintig plekken of meer) in De Wolden. De uitslagen van dit onderzoek zijn vertaald in de ontwerpkadernotitie Vitale Recreatieparken De Wolden. Van 24 augustus tot en met 4 oktober 2017 ligt de kadernotitie voor iedereen ter inzage.


Ga door met lezen van "Ontwerpkadernotitie Vitale Recreatieparken De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 26
DRENTHE - Gedeputeerde Henk Brink is de nieuwe voorzitter van de Tour de Force. Hij neemt het voorzitterschap per direct over van Filip van As (voormalig wethouder Verkeer en Mobiliteit in de gemeente Zwolle). In de Tour de Force werken overheden (Rijk, provincies en vervoerregio’s), maatschappelijke organisaties, marktpartijen en kennisinstituten samen aan het stimuleren van het fietsgebruik in Nederland. De komende tien jaar willen de leden van Tour de Force dat het aantal gemaakte fietskilometers in Nederland met 20 procent stijgt.

Ga door met lezen van "Gedeputeerde Henk Brink nieuwe voorzitter Tour de Force"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 26
DE WIJK - Wil je met ons de boom in of kom je een appeltje met ons schillen? 30 augustus vanaf 8.30 gaan we appels plukken en bij voldoende aanbod ook op 23 september ’s morgens. We kunnen plukkers, aanpakkers en rapers gebruiken. Vanaf 7 september 13.30 gaan we wekelijks schillen, afwisselend op de donderdag- en vrijdagmiddag en een paar keer op de dinsdagochtend. Dit doen we bij Prof. Blinkweg 18 te De Wijk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ga door met lezen van "Help Actie Appelmoes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 26
RUINERWOLD - Zondagmiddag 3 september treed de Band Basin Street JazzBand op in de Polletuin. De band heeft Triomfen gevierd in zowel binnen als buitenland. In eigen land werd er veelal opgetreden op bekende Jazz clubs en gerenommeerde Jazz Festivals Er werden Tournees gemaakt naar Denemarken, Duitsland en Engeland in verschillende plaatsen.

Ga door met lezen van "Basin Street Jazzband in de Polletuin"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 26
HOOGEVEEN – Op de Bethesdastraat in Hoogeveen zijn vrijdagmiddag twee mannen aangehouden. Wat de reden hiervoor was is onbekend. Er werd een auto staande gehouden waarin de mannen zaten. De politie bleef op afstand en praten de mannen uit de auto waarna ze de mannen met getrokken pistolen benaderden en aanhielden.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 26
IJHORST -In de Galerij IJhorst is van 26 augustus tot en met 24 september een tentoonstelling te bewonderen met tekeningen, grafiek en ‘paper work’ van de Australisch-Nederlandse kunstenaar Ilse van Garderen en stenen beelden van de Amsterdamse steenbeeldhouwer Ton Kalle.

Ga door met lezen van "Galerij IJhorst toont papier en steen"

Geplaatst door B S

Tweet This!