'

Sep 5
in Alteveer-Kerkenveld

ALTEVEER/KERKENVELD - Voor de achtste keer op rij organiseert De Wolden, dit jaar met medewerking van Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld, de jaarlijkse wandeling met de burgemeester. De wandeling start op vrijdag 22 september om 14.30 uur bij het dorpshuis ‘De Alke’ en laat u de mooie plekken van Alteveer en Kerkenveld zien. Iedereen die nieuwsgierig is naar deze omgeving of vragen, tips en adviezen voor burgemeester Roger de Groot heeft, is van harte welkom.

foto 2
fotoarchief: Wandeling met de Burgemeester in Ruinerwold. (2014)

Ga door met lezen van "Wandel 22 september met burgemeester De Groot"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
DE WIJK - Kom jij nog zwemmen deze laatste week bij Zwembad de Slenken? Zaterdag zijn we voor het laatst open dit seizoen! We beginnen dan met afzwemmen tussen 10 en 12 uur. Het bad is open vanaf 13.00 uur. Om 14.30 uur kun je stuiver duiken en om 15.00 uur is het Wijker Kampioenschap Spijkerbroekhangen!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
REGIO - Dinsdagmorgen is in IJhorst aan de Heerenweg bij een eenzijdig ongeval een vrachtwagentje tegen een boom gebotst. De bestuurder is in de ambulance gecontroleerd maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk is ontstaan is nog niet bekend. Een berger heeft het vrachtwagentje afgesleept.


Foto: Arjan Tien - 112Fotografiemedia.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
REGIO - De 17-jarige Meike Uiterwijk-Winkel werd afgelopen juni Nederlands kampioen wielrennen bij de junioren. Naast een druk trainingsschema, gaat de scholiere van RSG Wolfsbos te Hoogeveen over van 4 naar 5 Havo. School en topsport, een uitdagende combinatie!

Ga door met lezen van "RSG Wolfsbos biedt ruimte voor topsport"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
ZUIDWOLDE - Stichting Theaterkuil Zuidwolde nodigt kinderen van 3 tot en met 7 jaar, natuurlijk met hun ouders, opa’s en oma’s, uit voor de kindervoorstelling ‘Nieuw Speelgoed’ op zondag 10 september. Magda van Veen verzorgt het poppentheater met liedjes en rijmpjes twee keer, om 14.00 en om 15.30 uur.

Ga door met lezen van "Poppentheater in Theaterkuil"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
DE WOLDEN - Zaterdag 9 september is het Open Monumentendag in De Wolden. De Wolden sluit daarmee aan bij de landelijke Open Monumentendag. Wethouder Jan ten Kate opent de Open Monumentendag zaterdag 9 september om 10.00 uur bij De Groene Lantaarn, Hoogeveenseweg 17.

Ga door met lezen van "Open Monumentendag in De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!