'

Sep 6
DE WIJK - Dinsdag 19 september 2017 tussen 19.30 en 21.00 uur organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst over de aanpak van de vijver bij het Secr. A.W.G. Goldsteinplanstoen/D.l.s. Brietweg. De bijeenkomst vindt plaats in ontmoetingscentrum Havezate, Dorpsstraat 78 de Wijk.

Ga door met lezen van "Inloopbijeenkomst aanpak vijver in de Wijk "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
DRENTHE - De kans op een ongeval is voor scooterrijders een stuk groter dan voor automobilisten. In Nederland raakt bij bijna de helft van die scooterongelukken iemand gewond. Scooter-en brommerrijders zijn daarmee een kwetsbare groep in het verkeer, ook in Drenthe.

Ga door met lezen van "Campagne ‘Scootervrienden’ vraagt aandacht voor veilig scooterrijden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
RUINERWOLD - Stichting Zomerfeest Ruinerwold heeft het programma voor het komende feest weer rond. De optocht, een quizavond, playbackshow, en optredens van divers artiesten, het is zo maar een greep uit het programma. De feestelijkheden zijn dit jaar van 6 tot 10 september. Het feest speelt zich weer af in en rondom de feesttent op het evenemententerrein.


Het bestuur is al gekleed voor het Septemberfest.

Ga door met lezen van "Ruinerwold klaar om feest te vieren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
DE WOLDEN - Hebt u ervaring met energie besparen en duurzaam wonen? Heeft u iets aan uw huis verbeterd en verduurzaamd? Bijvoorbeeld zonnepanelen, vloer- of spouwmuurisolatie of een gasloos huis? Dan kunt u anderen op weg helpen door mee te doen met de Duurzame Huizen Route in de gemeenten Hoogeveen en De Wolden.

Ga door met lezen van "Meedoen aan de Duurzame Huizen Route? "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
DE WIJK - Christel Kok van Schoonheidssalon Huydcare start vanaf 1 oktober met de TCA behandeling. Hierin wordt 7,5% TCA gebruikt. Christel: ‘Je kan het zien als een vuilnismannetje die in je huid gaat en daar alle beschadigde cellen opruimt en aanmaak van mooie gezonde cellen activeert. Daarbij is het een behandeling die voor elk huidtype geschikt is en snel resultaat geeft’.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Schoonheidssalon Huydcare start met TCA behandeling"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
DE WIJK - Op zaterdag 23 september organiseert Ontmoetingscentrum De Havezate in samenwerking met speeltuinvereniging De Speulhorst een gezellig samenzijn voor jong en oud in het kader van Burendag.
Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur kun je deelnemen aan allerlei spelletjes en workshops.

Ga door met lezen van "Burendag"

Geplaatst door B S

Tweet This!