'

Sep 8
Collecteweek Prinses Beatrix Spierfonds gaat 10 september van start

DE WIJK - Van 10 t/m 16 september is de collecteweek van het Prinses Beatrix Spierfonds in De Wijk. Het is de grootste jaarlijkse actie voor mensen met een spierziekte in Nederland. Ruim 30.000 vrijwilligers gaan op pad om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

Ga door met lezen van "Ruim 30.000 vrijwilligers in actie tegen spierziekten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
RUINEN - Restauratie van de bestaande schaapskooi en nieuwbouw van een schaapskooi, machineberging, uitkijktoren en ontvangst- en informatieruimte in Ruinen. 1 maart j.l. is de eerste piketpaal in de grond geslagen voor het eerste onderdeel van het project van stichting “Het Drentse Heideschaap” en het bereiken van het hoogste punt vond plaats op 12 april dit jaar.

Ga door met lezen van "De Schaapskooi compleet gerestaureerd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
IJHORST - In De Galerij in IJhorst is tot en met 24 september een tentoonstelling te bewonderen met tekeningen, grafiek en ‘paper work’ van de Australisch-Nederlandse kunstenaar Ilse van Garderen en stenen beelden van de Amsterdamse steenbeeldhouwer Ton Kalle. Ilse van Garderen exposeert voor het eerst in Nederland.

Ga door met lezen van "Robe and Rocks in IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
RUINERWOLD - De feestcommissie Ruinerwold was blij verrast met het grote aantal deelnemers woensdagavond bij de quiz-avond over het dorp. Een gezellige afwisselende quiz over van alles en nog wat over Ruinerwold, zoals foto's over het dorp, stukje geschiedenis, bekende personen en noem maar op.


Quizavond foto: JW v/d Vlist

Ga door met lezen van "Mooie start Zomerfeest Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
ECHTEN - Op de Brink van Echten wordt zaterdag de Bellemarkt gehouden. De officiële opening vindt plaats om 10.00 uur en de markt duurt tot 16.30 uur. Er zijn ongeveer vijftig kramen aanwezig van hobbyisten met allerlei leuke vooral zelfgemaakte producten. Kinderen kunnen zelf knutselen. Mannenkoor Ruunder Basalt en popkoor X-cream verzorgen een muzikale bijdrage. Ook is er een verloting met mooie prijzen.

Geplaatst door B S

Tweet This!