'

Sep 9
DE WIJK - Komt u eens langs op de maandagmorgen in De Havezate te De Wijk. Het is een spel voor iedereen. Jong en oud. Het gaat in hoofdzaak om de gezelligheid, om met elkaar die ballen op een mooie manier te laten rollen, waarbij hilarische momenten kunnen ontstaan. Heeft u nog nooit van koersbal gehoord, dan is het hoog tijd dat u even poolshoogte komt nemen hoe het er toegaat en wat het inhoudt.

Ga door met lezen van "Koersbal en bingo zijn weer begonnen in Havezate"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 9

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 9
MEPPEL - Geïnteresseerden in klassieke muziek in Meppel kunnen dinsdag 12 september in de bibliotheek in Meppel om 9.00 uur kennismaken met het idee van ‘muziek-luistergroepen’. De informatiebijeenkomst in de Bibliotheek in Meppel is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek. Senia brengt mensen met eenzelfde culturele interesse bij elkaar, in dit geval is dat klassieke muziek. Het zal gaan om groepen van 6-8 personen. Senia levert het studie-en discussiemateriaal aan de hand van luisterfragmenten. Informatie: www.senia.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 9
RUINERWOLD - Ruinerwold heeft vanmorgen weer genoten van een prachtige optocht. Bij de start regende het nog flink, later klaarde dit op en kwam het zonnetje zelfs nog even door. De onderwerpen waren weer als vanouds, grappig, spitsvondig, actueel en origineel.


foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Optocht Ruinerwold start in de regen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 9
ECHTEN - In uw omgeving heeft de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. (NAM) meerdere locaties waarmee al zo’n 65 jaar aardgas uit de diepe ondergrond kan worden gehaald. Het gasveld wordt het ‘De Wijk-gasveld’ genoemd. Sinds enkele jaren wordt een speciale techniek gebruikt waarbij ondergronds stikstof aan het gas wordt toegevoegd.

Ga door met lezen van "Rondleiding werkzaamheden NAM locatie De Wijk-100"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 9
RUINEN - Op zondag 24 september is de jaarlijkse tuin- en smaakmarkt bij bezoekerscentrum Dwingelderveld. Deze kleinschalige markt bestaat uit kramen met tuinplanten, kunst, tuindecoraties, ijs, jam, honing en andere lekkernijen. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er leuke activiteiten en bezienswaardigheden aan de Benderse 22 in Ruinen. Toegang tot de markt en parkeren is gratis.


foto: Okko Vos

Ga door met lezen van "Tuin- en Smaakmarkt bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!