'

Sep 12
ZUIDWOLDE - Totaal 130 kinderen en volwassenen genoten zondag 10 september van de voorstelling ‘Nieuw Speelgoed’ gespeeld door poppentheater Magda van Veen uit Meppel. De interactieve voorstelling met rijmpjes en liedjes werd twee keer goed bezocht, bij de eerste voorstelling zat de kuil zelfs helemaal vol. Ook dit keer liet het weer de theaterkuil niet in de steek. De kinderen genoten in de zon met volle teugen van de voorstelling. Het stichtingsbestuur maakt zich na deze laatste voorstelling van het seizoen op voor een nieuw programma met muziek, theater en cabaret.

Ga door met lezen van "Kinderen genoten volop in Theaterkuil"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
DRENTHE - Met het creëren van twaalf archeologische beleefplekken wil de provincie Drenthe iedereen kennis laten maken met de verborgen rijke geschiedenis van Drenthe. Op maandag 11 september onthulden we de eerste!

Ga door met lezen van "Eerste archeologische beleefplek onthuld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
ECHTEN - Naast het gebruikelijke klaverjassen en jokeren, organiseert Nut & Genoegen nu ook pokeren. Wie heeft de “troef” tijdens het klaverjassen, de kunst van de minste punten bij het jokeren, of kun je goed bluffen met een stalen pokerface. Kom er maar eens achter tijdens de kaartavonden van het nieuwe seizoen.

Ga door met lezen van "Kaart- en pokerseizoen bij Nut & Genoegen Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
DE WIJK - Maandag 11 september heeft een televisieploeg van RTL 4 opnames gemaakt voor het programma ‘Nederland heeft het’. Bij het Huis van Afscheid ‘De Wijker Hof’ op de begraafplaats van De Wijk, is Gerda Habes, uitvaartbegeleider in De Wijk geïnterviewd over haar visie en werkwijze.


Ga door met lezen van "RTL 4 maakt opnames in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
ECHTEN - Ook zo benieuwd hoe het spel bridge eigenlijk werkt? Dan is deze bridge cursus iets voor jou! Op woensdagavond 4 oktober om 20.00 uur starten wij weer met een nieuwe reeks in ‘d Olde Karke, Zuidwoldigerweg 8 te Echten. Deze bridgecursus wordt georganiseerd door de activiteiten commissie van Echten, onder leiding van mw. F . Strijker.

Ga door met lezen van "Bridge cursus in Echten."

Geplaatst door B S

Tweet This!