'

Sep 14
HOOGEVEEN - Verloopt uw rijbewijs omdat u jonger dan 75 jaar bent, of omdat u om medische redenen moet worden gekeurd voor het verlengen van uw rijbewijs C/D/E? Code 95 . Maak dan nu alvast een afspraak voor deze keuringen in Hoogeveen. Locatie: Wijkcentrum De Weide, De Ploeger 10, 7908 LL Hoogeveen

Ga door met lezen van "Grote rijbewijskeuring C/D/E en code 95 in Hoogeveen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
en PeerGrouP over Tjerk Vermaning
DRENTHE - Het Drents Museum en PeerGrouP Locatietheater Noord-Nederland slaan de handen ineen voor een uniek samenwerkingsproject over Tjerk Vermaning. In 1965 werd er bij Hoogersmilde een sensationele archeologische vondst door Tjerk Vermaning gedaan. Het ging daarbij om voorwerpen van ruim 50.000 jaar geleden die ooit zouden zijn gebruikt door de Neanderthalers. Deze vondsten vormden het begin van een geruchtmakende periode. Met de tentoonstelling De Zaak Vermaning in het Drents Museum, de theatervoorstelling De Affaire Tjerk Vermaning in Hoogersmilde en een randprogramma wordt in de (na)zomer van 2018 het verhaal rond Vermaning opnieuw verteld.

Ga door met lezen van "Uniek samenwerkingsproject Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
DE WIJK - De Historische Vereniging De Wijk - Koekange organiseert dit seizoen mooie wandelingen langs historische plaatsen in het dorp De Wijk en het prachtige Reestdal. De eerstvolgende wandelingen vindt plaats op donderdag 21 september om 14.00 uur.

Reestdal (2)A
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wandeling langs historische plaatsen in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
RUINERWOLD - Praktijk Focusbronnen van Wilja Westerhof in Ruinerwold geeft zaterdag 16 september een introductie Focussen. De workshop is tussen 14.00 en 16.00 uur. De workshop wordt gegeven in het kader van september Focusmaand. Focusing is een zelfhulpmethode uit de psychologie. Als je ‘focust’ leg je stapsgewijs contact met wat onbewust bij je speelt. De methode geeft ontspanning, innerlijk ruimte en richting. Vanuit een open en aandachtige houding leg je contact met wat opkomt. Opgeven: (06) 44565745 of info@focusbronnen.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
RUINERWOLD - Aanstaande zaterdag 16 september, valt de beslissing in de touwtrek-competitie van Noord Nederland. Deze competitie wordt gehouden onder de vlag van de touwtrekbond TTO- Drenthe. De deelnemende ploegen komen voornamelijk uit Drenthe, Overijsel en Friesland. Tijdens deze laatste wedstrijd (uit een reeks van 10 wedstrijden), wordt de titel vergeven.Ga door met lezen van "Touwtrekkers maken zich op voor kampioens-wedstrijd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
ZUIDWOLDE/RUINEN - Het eerste Crea Café Zuidwolde van het nieuwe seizoen is op donderdag 21 september. U kunt dan deelnemen aan een workshop Zentangle onder begeleiding van Thea Hulzing. Een zentangle is een pentekening die er ingewikkeld uitziet, maar makkelijk te maken is.

Ga door met lezen van "Crea café workshop Zentangle"

Geplaatst door B S

Tweet This!