'

Sep 23
RUINEN - Het barok-ensemble Clamore geeft zondagmiddag 24 september een inloopconcert ten huize van de familie Kraal aan de Benderse 17 in Ruinen. Dit is schuin tegenover het Bezoekerscentrum Dwingelderveld van Natuurmonumenten.

Ga door met lezen van "Barok-ensemble geeft inloopconcert"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 23
ZUIDWOLDE - De zomer is weer voorbij en de zondagmiddagactiviteiten voor mensen met een beperking gaan weer van start! Op zondag 8 oktober staat er een talentenjacht op het programma. Kun je goed zingen, dansen, playbacken of iets anders? Meld je dan vóór 3 oktober aan door een mail te sturen naar leonoorcolenbrander@welzijndewolden.nl

Ga door met lezen van "Talentenjacht voor mensen met een beperking"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 23
RUINERWOLD - Zaterdag 7 oktober staat Ruinerwold in het teken van de peer! Op deze eerste zaterdag van oktober is er weer de bekende perenveiling en perenpluk met diverse activiteiten langs de prachtige Dokter Larijweg. Traditioneel is inmiddels ook de antiek- en curiosaveiling die deze middag plaatsvindt bij Museumboerderij de Karstenhoeve, eveneens gelegen aan deze mooie perenbomenweg.

KHR-veiling-foto2A

Ga door met lezen van "Antiek- en curiosaveiling bij de Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 23
ECHTEN - Naast het gebruikelijke klaverjassen en jokeren, organiseert Nut & Genoegen nu ook pokeren. Wie heeft de “troef” tijdens het klaverjassen, de kunst van de minste punten bij het jokeren, of kun je goed bluffen met een stalen pokerface. Kom er maar eens achter tijdens de kaartavonden van het nieuwe seizoen.

Ga door met lezen van "Kaart- en pokerseizoen bij Nut & Genoegen Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 23
RUINEN - Op zondag 24 september is de jaarlijkse tuin- en smaakmarkt bij bezoekerscentrum Dwingelderveld. Deze kleinschalige markt bestaat uit kramen met tuinplanten, kunst, tuindecoraties, ijs, jam, honing en andere lekkernijen. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er leuke activiteiten en bezienswaardigheden aan de Benderse 22 in Ruinen. Toegang tot de markt en parkeren is gratis.


foto: Okko Vos

Ga door met lezen van "Tuin- en Smaakmarkt bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 23
RUINERWOLD -‘Dog Dance voor iedereen’ is de slogan van de Nederlandse Dog Dance Bond (NDDB); alle soorten en maten honden kunnen deze leuke sport beoefenen. Tijdens het NK, dat op zondag 24 september plaatsvindt in Buurthuis Buddingehof in Ruinerwold, laten veel verschillende honden zien die strijden om de titel van Nederlands Kampioen 2017.

Ga door met lezen van "NK Dog Dance in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!