'

Sep 24
RUINERWOLD - Onder zonnige omstandigheden traden Kios en Refleks vandaag tegen elkaar aan. Het is belangrijk om bij verre uitwedstrijden, deze werd gespeeld in Rijswijk, om goed de 'reisbenen' los te krijgen. Dit alles om geen valse start aan de wedstrijd te maken.

Ga door met lezen van "Kios neemt de punten mee naar Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
Eerste tankstation in Nederland met groene waterstof

REGIO - Green Planet biedt medio 2018 als eerste tankstation in Nederland groene waterstof aan voor personenauto’s en trucks/autobussen. Het multifuel tankstation aan de A28 bij Pesse is betrokken bij een innovatief samenwerkingsproject met onder andere Gasunie New Energy, TenneT, New Energy Coalition, EnergyStock en de TU Delft.

Ga door met lezen van "Waterstof tanken bij Green Planet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DE WOLDEN - Voor het derde jaar vindt in oktober de Maand van de Vrijwilliger plaats. Dit jaar zal het ViP De Wolden samen met Wijdewolden.nl Sociale Buurtmarkten organiseren door heel De Wolden. Een markt waarbij vraag en aanbod, op het gebied van vrijwilligers en organisaties én maatschappelijke initiatieven bij elkaar wordt gebracht.

Ga door met lezen van "Sociale Buurtmarkten in De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
RUINERWOLD - Zondag 1 oktober treed Marjolein Meijers op met het programma: 'Muziek'. Zij maakt muziek, al een leven lang, In 2016 stond zij 40 jaar op de planken met div. bandjes, De Berini`s, Jan Rot en solo met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers. 'Muziek' heeft veel nieuwe muziek en veel nieuwe liedjes Nederlandstalig. Deze middag gaan we met Marjolein op een muzikale wereldreis. We vertrekken uit Rotterdam en gaan via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika.Ga door met lezen van "Marjolein Meijers in de Polletuin"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
ECHTEN - Ook zo benieuwd hoe het spel bridge eigenlijk werkt? Dan is deze bridge cursus iets voor jou! Op woensdagavond 4 oktober om 20.00 uur starten wij weer met een nieuwe reeks in ‘d Olde Karke, Zuidwoldigerweg 8 te Echten. Deze bridgecursus wordt georganiseerd door de activiteiten commissie van Echten, onder leiding van mw. F . Strijker.

Ga door met lezen van "Bridge cursus in Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DRENTHE - Jonge, gedreven amateurmusici uit Drenthe kunnen op zaterdag 4 november deelnemen aan de Jeugdorkestendag Symfonica in D. Leerlingen die normaal gesproken individueel les krijgen kunnen ervaren hoe het is om samen te spelen in een groot orkest. Het stuk dat centraal staat is “Het Carnaval der Dieren” van componist Camille Saint-Saëns. Symfonica in D. vindt dit jaar plaats in Emmen.

Ga door met lezen van "Jeugdorkestendag Symfonica "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DE WIJK - Komt u eens langs op de maandagmorgen in De Havezate te De Wijk. Het is een spel voor iedereen. Jong en oud. Het gaat in hoofdzaak om de gezelligheid, om met elkaar die ballen op een mooie manier te laten rollen, waarbij hilarische momenten kunnen ontstaan. Heeft u nog nooit van koersbal gehoord, dan is het hoog tijd dat u even poolshoogte komt nemen hoe het er toegaat en wat het inhoudt.

Ga door met lezen van "Zin in een spelletje Koersbal en/of Bingo?"

Geplaatst door B S

Tweet This!