'

Sep 25
Lees de hele folder door op de stofzuiger te klikken, op de aluminium huishoudtrap klikken kan ook.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
DE WOLDEN - CDA-raadslid Karin Brouwer is de nieuwe fractievoorzitter van het CDA in De Wolden en volgt daarmee Dik Zantingh op, die afscheid neemt van de gemeentelijke politiek. Hij gaat zich volledig richten op de zijn bedrijfsactiviteiten in Meppel. Om de fractie weer compleet te maken wordt eerste opvolger Jeene Keizer uit Ruinerwold donderdag 28 september als raadslid geïnstalleerd.


Ga door met lezen van "Karin Brouwer nieuwe fractievoorzitter CDA"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
ZUIDWOLDE - Rouvener Arend Harink staat aan het hoofd van het Lelycenter Zuidwolde. Op zaterdag 30 september houdt het bedrijf, groot geworden in agrarische automatisering, een open dag. Het is een dag uit voor het hele gezin. Een catwalk met de innovatiefste apparatuur voor de agrarische sector, een tweedehands markt met melk- en voerrobots, een bedrijvenmarkt, een filmpremière en tal van kinderactiviteiten. Zuidwolde staat op 29 en 30 september in het teken van het 10-jarige bestaan van het Lely Center.

Ga door met lezen van "Lely Center Zuidwolde houdt een grote open dag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
DE WIJK - Het smaakmakersfestival heeft een topweekend beleeft met bijna tienduizend bezoekers. In totaal 9987 bezoekers genoten van een prachtig opgezet festival met vele foodtrucks, optredens en meer. Natuurlijk was het weer twee dagen top met volop zon een heerlijke nazomerse temperaturen. Het kon niet beter, maar ook de combinatie met verhalenfestival Oeverloos bleek een schot in de roos. Vanuit Alteveer, Ruinen, Ruinerwold en Zuidwolde kwamen sportievelingen naar de Wijk gefietst en dat waren er vele tientallen. Aan de muziek was extra aandacht besteed en voor de kinderen was het een waar walhalla aan de boorden van de Reest.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
ECHTEN - Gezellige avond onder het genot van een bakkie koffie/thee en een breiwerkje, ander handwerk mag natuurlijk ook! Deelname € 5,- excl. materialen, incl. koffie/thee. Het Breicafé in Echten is op donderdag 28 september, 26 oktober, 30 november, 25 januari, 22 februari, 29 maart en 26 april. Aanvang 19.30 uur. Informatie? acoldekarke@outlook.com

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
RUINERWOLD - Voorzitter Ben Mulder kon afgelopen vrijdag een ongekend aantal van 70 leden verwelkomen in het dorpshuis van Ruinerwold. Adriana Westra in haar rol van Tetje van Toen is een gezellige tante die al kletsend en zwetsend de goede oude tijd weer tot leven bracht.Ga door met lezen van "Seniorenvereniging “De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
DRENTHE - Al vanaf 1987 komt hij in Mongolië en inmiddels heeft hij ontelbare malen de Trans Mongolië Express reis gemaakt. Addie Schiphorst Preuper – Honorair Consul van Mongolïë sinds 2010 – is op zaterdag 30 september de bijzondere gastspreker in het Drents Museum in Assen. In het kader van de tentoonstelling The Great Liao vertelt Schiphorst Preuper over zijn ervaringen gedurende de 9.000 kilometer lange treinreis. De lezing begint om 13.00 uur en is gratis voor museumbezoekers.

Ga door met lezen van "Lezing Trans Mongolië Express op zaterdag 30 september"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
KERKENVELD - Reudink, specialist in het aanbieden van complete voeroplossingen voor de biologische sector, houdt vrijdag 29 september een symposium en een open dag voor alle geïnteresseerden op het biologische varkensbedrijf van de familie Boerrigter aan de Burgemeester Jansstraat 11 in Kerkenveld.

Ga door met lezen van "Symposium en open dag bij varkenshouder"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
REGIO - De 18-jarige Ellen Drost is vermoedelijk aangereden. Haar lichaam is zondagmiddag gevonden in een greppel tussen Spier en haar woonplaats Pesse.


foto: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Ellen Drost (18) uit Pesse vermoedelijk aangereden "

Geplaatst door B S

Tweet This!