'

Sep 26
ZUIDWOLDE - Zondag 1 oktober vindt om 15.00 uur de opening plaats van de reizende tentoonstelling ’Al waren onze monden vol van zang, gedichten en foto’s uit Kerk & Israël Onderweg’ in de Ontmoetingskerk, Hoofdstraat 149 te Zuidwolde.

Ga door met lezen van "Tentoonstelling ’Al waren onze monden vol van zang'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
Nog 20.000 euro in kas

DRENTHE - De donatieregeling Maak het in Drenthe staat nog één keer open voor bijzondere initiatieven van kunstbeoefenaars die niet georganiseerd zijn in een stichting of vereniging. K&C en VSBfonds financieren tijdelijke samenwerkingsprojecten waarin de artistieke ontwikkeling van een groep centraal staat. Projecten waarin wordt samengewerkt met andere kunstenaars en projecten die verschillende kunstvormen samenbrengen maken goede kans op financiële ondersteuning. In de donatiepot Maak het in Drenthe zit nog 20.000 euro. Meer informatie www.kunstencultuur.nl

Ga door met lezen van "Laatste donatieronde Maak het in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
RUINERWOLD - Nog maar twee jaar geleden startte Wolderwijs met kinderopvang in De Wolden. De kinderopvang van het Kindcentrum Ruinerwold kreeg toen de eerste aanmelding binnen. Sindsdien hebben veel ouders de weg naar het Kindcentrum weten te weten. Deze week kwam de 100ste aanmelding binnen en inmiddels staat de teller al weer op 103.Ga door met lezen van "Kindcentrum Ruinerwold groeit als kool"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
DE WIJK - Op woensdag 20 september 2017 heeft Vrouwen van Nu, afd. de Wijk haar maandelijkse afdelingsavond gehouden in De Havezathe te de Wijk. Na het welkomstwoord van voorzitter Janny Flik en het huishoudelijke gedeelte vraagt zij aandacht voor het werven van nieuwe leden, er is een folder gemaakt, die bij nieuwe bewoners in de bus gegooid kan worden, Samen zijn we sterk en samen moeten wij ons hiervoor inzetten.

Ga door met lezen van "Verslag bijeenkomst van de Vrouwen van Nu."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
RUINEN - Paddenstoelen zijn er in allerlei soorten. De Vliegenzwam is voor velen een bekende paddenstoel, maar Klaprooswasplaat of Kleine bloedsteelmycena zijn al iets minder bekende soorten. Op zaterdag 30 september en 7 en 14 oktober nemen gidsen van Natuurmonumenten liefhebbers mee voor een paddenstoelenwandeling. Tijdens de wandeling gaat de gids op zoek naar bijzondere soorten die op het Dwingelderveld voorkomen.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Op zoek naar paddenstoelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
DE WOLDEN - Leerlingen van groep 8 van vijf basisscholen en raadsleden uit De Wolden maken zich gezamenlijk op voor de vijfde Kindergemeenteraad. Deze week geven raadsleden hun les op de basisscholen.

Ga door met lezen van "Kindergemeenteraad De Wolden 2017; voorbereiding in volle gang!"

Geplaatst door B S

Tweet This!