'

Sep 29
DE WOLDEN - Voor uitbreiding van het huidige team Vrijwillige Thuisondersteuning (VTO) zoeken wij vanuit Welzijn de Wolden, Informele zorg in samenwerking met ViP De Wolden, nieuwe vrijwilligers. Als vrijwilliger van de VTO bied je hulp en/of ondersteuning bij iemand thuis die geen of een niet toereikend netwerk heeft. Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 12 oktober 2017 in het Neie punt in Ruinen.

Ga door met lezen van "Vrijwillige thuisondersteuning zoekt vrijwilligers!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
Lees de hele folder door op de stofzuiger te klikken, op de aluminium huishoudtrap klikken kan ook.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
DROGTEROPSLAGEN - De bovenloop van het Reestdal is uitgebreid met 60 hectare nieuw ingerichte natuur. In de buurt van Drogteropslagen is de oude loop van de Reest weer zichtbaar gemaakt. Langs de beek zal een gevarieerd landschap ontstaan van broekbos met hier en daar kleinschalige hooilanden. Het bovenloop gebied kan daarbij water langer vasthouden. Hierdoor houdt de omgeving van Meppel droge voeten in tijden van veel regen.

Ga door met lezen van "Water- en natuuropgave in het Reestdal gecombineerd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
ZUIDWOLDE - Lely Center Zuidwolde, groot geworden in agrarische automatisering, houdt zaterdag 30 september een grote open dag. Het is een dag uit voor het hele gezin. Een catwalk met de innovatiefste apparatuur voor de agrarische sector, een tweedehands markt met melk- en voerrobots, een bedrijvenmarkt, een filmpremière en tal van kinderactiviteiten. Zuidwolde staat op 29 en 30 september in het teken van het 10-jarige bestaan van het Lely Center.

Ga door met lezen van "Lely Center Zuidwolde houdt een grote open dag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
REGIO - In het kader van Oktober Kindermaand organiseert kindercircus Okidoki drie activiteiten. Zondagmiddag 8 oktober verzorgt circus Okidoki een voorstellingsmiddag. Deze begint om 15.00 uur. Onze jeugdige artiesten spelen dan de show Koffers. Na de pauze treedt circustheatergroep Ketu op met de voorstelling Jailbirds.

Ga door met lezen van "Oktober Kindermaand bij Circus Okidoki"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
DE WIJK - De peuters van Doomijn hebben op 25, 26 en 27 September heerlijk gewandeld in het Dickningebos. Dit om het thema ‘Kunstige Herfst’ in te luiden. We hadden gelukkig genoeg ouders bereid gevonden om ons met de auto naar de ingang van het bos te brengen. Vandaar hebben heerlijk gewandeld en heel veel herfstspullen gevonden.


Ga door met lezen van "Peuters naar het bos"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden stapt per 1 januari 2018 uit het werkvoorzieningsschap Reestmond. De gemeenteraad ging in haar vergadering op 28 september akkoord met het zogenaamde uittredingsplan. Wethouder Mirjam Pauwels: “Iedereen die kan werken, heeft recht op een kans op de arbeidsmarkt. Soms is daarbij extra ondersteuning nodig.”


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Medewerkers Reestmond in dienst bij De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!