'

Okt 1
RUINERWOLD - Onder redelijke goede weersomstandigheden stond er in het mooie Ruinerwold een thuiswedstrijd voor KIOS 1 op het programma. KIOS speelt graag dynamisch en met veel tempo en dan een lekker zonnetje en licht windje maken het daarvoor ideaal. Tegenstander KV Apeldoorn van vandaag is een onbekende ploeg voor de Spekbraanders. KV Apeldoorn is vorig jaar gepromoveerd uit de 2e klasse maar doet het alleraardigst op dit niveau.


Ga door met lezen van "Korbalwedstrijd een ware thriller "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden gaat inwoners met een smalle beurs extra helpen bij de betaling van hun zorgverzekering. Dit doet zij omdat zorgverzekeraar Zilveren Kruis heeft besloten te stoppen met de korting die zij geeft via de collectieve zorgverzekering van de gemeente. De Wolden wil voorkomen dat juist voor de financieel kwetsbare inwoners de maandpremie omhoog gaat.

Ga door met lezen van "Extra steun minima met collectieve zorgverzekering "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
DE WOLDEN - Kinderboeken met griezels en engerds staan centraal in de Kinderboekenweek 2017, die loopt van woensdag 4 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017. De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Janneke Schotveld, bekend van o.a. de populaire kinderboekenreeks Superjuffie. Het thema is: Griezelen. Onder het motto: Gruwelijk eng! Alle bibliotheken zijn feestelijk ingericht en de kinderen krijgen zolang de voorraad strekt een kleine attentie.

Kees opmeer

Ga door met lezen van "Kinderboekenweek in de Bibliotheken De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
IJHORST - Op zaterdag 14 oktober nodigt Popkoor Nameless uit De Wijk/IJhorst iedereen uit om naar zalencentrum Het Vosje aan de Heerenweg 36 in IJhorst te komen. Om samen met hen de ‘Ro(c)ktoberparty te vieren.

Ga door met lezen van "Rocktoberparty met Popkoor Nameless"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
RUINEN - Op dinsdagmorgen 10 oktober om 10.00 uur start een Samenleesgroep in Bibliotheek Ruinen. Daar zullen gedichten, verhalen, liedteksten enz. besproken worden, samen met een gespreksleider (geen volledige boeken). De bedoeling is dat er zal worden gesproken over wat de tekst met jou doet.

Ga door met lezen van "Bibliotheek Ruinen start een Samenleesgroep"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
ZUIDWOLDE - Op 8 oktober is er weer Blues in de Zuiderhof met de Bluesbende. Een geweldige band ontstaan uit een gig die Henk accepteerde zonder dat hij een band had. Wilko en Nico bleken vrij die avond. De band startte die avond na 3 minuten repeteren. Het publiek was wild enthousiast en een nieuwe blues band was geboren. Bluesbende speelt repertoire van o.a. Rory Gallagher en andere blues rock grootheden. in 2017 zullen ze naast thema's (Status Quo, Hendrix, etc) eigen werk spelen.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
RUINERWOLD - Vrijdagavond 13 oktober 2017 wordt er in de Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe te Ruinerwold een kleding en speelgoedbeurs voor het goede doel; stichting KiKa gehouden! De normaal gesproken gevulde hal met spelende kinderen staat deze avond vol met marktkramen met uitgestalde (tweedehands)

Ga door met lezen van "Kidsbeurs bij De Drentse Koe"

Geplaatst door B S

Tweet This!