'

Okt 2
DE WIJK - De culturele avond van de Historische Vereniging de Wijk-Koekange zal dit jaar gehouden worden op vrijdag 6 oktober 2017 in Ontmoetingscentrum De Havezate te de Wijk. Het bekende Drentse duo Harm en Roelof zal deze avond weer voor ons optreden. Zoals we van hen gewend zijn, zullen Harm Dijkstra en Roelof Klinkhamer op geheel eigen wijze de maatschappij op de korrel nemen. Zij doen dit met veel humor, herkenning en muziek. Aanvang 20.00 uur. Entree € 10,00 per persoon. Kaartverkoop vanaf 24 september bij De Tip in de Wijk, De Spar in Koekange en bij Ontmoetingscentrum De Havezate in de Wijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
ZUIDWOLDE - Vrijdagavond werd voor ruim 500 klanten een spectaculair feest georganiseerd. Diverse verfilmingen en een presentatie van Erben Wennemars waren onderdelen van het officiële gedeelte. Aan het eind van de avond werd het Lely Center Zuidwolde bekroond met een Gouden plak. “Een onderscheiding om trots op te zijn!Ga door met lezen van "Gouden bekroning tijdens jubileumfeest Lely Center"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
MEPPEL - Hendrina Toet, Wike Winter en Mandy Hoekman zijn de organisatoren van het Mamacafé in Meppel. Alle drie zijn zij zelfstandig ondernemer en werken ze professioneel met kinderen en ouders. Uit eigen ervaring hebben zij gemerkt dat er in de omgeving van Meppel veel aangeboden wordt rondom zwangerschap, baby’s en peuters. Maar bereikt dit de jonge ouders ook?

Ga door met lezen van "Mamacafé in Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
RUINEN - Op zaterdag 7 oktober organiseert de WTC Ruinen de inmiddels traditionele Dwingelderveld-MTB-tocht. De tocht vindt plaats vanaf sportpark de Baete aan de Wolvenweg te Ruinen. Bij de sportkantine zijn alle faciliteiten aanwezig zoals douchegelegenheid en de mogelijkheid om de fiets schoon te maken na afloop van de tocht. Er kan gestart worden tussen 9:00 en 10:00 uur. De afstanden die gereden kunnen worden zijn 30, 45 en 60 km. Het belooft weer een mooi MTB-evenement te worden.Ga door met lezen van "Dwingelderveld Mountainbiketoertocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
DRENTHE - Op zondag 8 oktober verzorgt tafeltennislegende Bettine Vriesekoop een lezing over China in het Drents Museum. Laverend tussen onbegrip, humor en sympathie vertelt Vriesekoop over haar ervaringen vanaf het eerste moment dat ze voet op Chinese bodem zette. Vriesekoop - boegbeeld van het Nederlandse tafeltennis eind vorige eeuw en oud-correspondent van het NRC - is 30 jaar lang actief geweest in China. De lezing start om 13.00 uur en is gratis toegankelijk voor museumbezoekers.

Ga door met lezen van "Lezing Bettine Vriesekoop over China "

Geplaatst door B S

Tweet This!