'

Okt 3

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
DE WOLDEN - De financiële toekomst van gemeente De Wolden ziet er goed uit. De woonlasten nemen niet of nauwelijks toe en de komende jaren heeft de gemeente een overschot op de begroting. Dat blijkt uit de programmabegroting 2018-2021, die het college vandaag heeft gepresenteerd. De begroting wordt voorgelegd aan de gemeenteraad. De begroting 2018 is een uitwerking van de Kadernota, die in juni door de gemeenteraad is vastgesteld.

Ga door met lezen van "Laatste begroting college: financieel gezonde positie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
A

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
Workshopmiddag volgt voor de beste talenten

MEPPEL - Tientallen talenten in de leeftijd van 9 t/m 21 jaar hebben afgelopen weken gehoor gegeven aan de oproep om zich aan te melden voor Podium Meppel. Zij dingen allen mee naar een plaatsje in de grote talentenshow op 11 december in Schouwburg Ogterop. Op 30 september sloot de inzendtermijn voor de auditiefilmpjes.

Ga door met lezen van "Tientallen inschrijvingen voor Podium Meppel "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
DE WIJK - Op dinsdag 17 oktober van 20.00 tot 22.00 uur geven harpist Liedewei Spruit en dwarsfluitist Marian Rauh een concert in de Havezate, Dorpsstraat 78 te de Wijk. De organisatie is in handen van het Netwerk Land van de Reest. De avond is toegankelijk voor iedereen. De toegangsprijs is 7,50 euro voor leden van het Netwerk en 10 euro voor andere belangstellenden. Deze prijs is inclusief koffie/thee in de pauze.Ga door met lezen van "Concert harp en dwarsfluit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
RUINERWOLD - Vanaf donderdag 12 oktober start er een cursus typevaardigheid voor kinderen uit groep 8. Deze cursus wordt georganiseerd door Welzijn De Wolden. De kinderen leren blindtypen middels het tienvingersysteem volgens de methode TypeWorld. De cursus bestaat uit 18 lessen van een uur en wordt gegeven door de ervaren docent dhr. T. Eskes. De prijs hiervoor bedraagt 145 euro dat is inclusief het gebruik van lesmateriaal en een certificaat. Aanmelden kan via www.actiefnaschooltijd.nl. Vol is vol.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
RUINERWOLD - De Markiezin van Drenthe in Ruinerwold geeft concertjes tijdens de Perenpluk en een cursistenpresentatie in Kerk Blijdenstein. Sopraan en zangdocente Sinje Kiel, die met haar activiteiten begin september intrek heeft genomen in het Ovenhuis aan de Dr. Larijweg 22, nodigt in het weekend van de Perenpluk twee keer uit voor een kennismaking:Ga door met lezen van "Ovenhuisconcertjes en een cursistenpresentatie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
RUINERWOLD - Zaterdag 7 oktober is de jaarlijkse Perenverkoop. Veiling peren geschiedt door veilingmeester Frans Bork start om 09.00 uur vanaf de kruising Havelterweg – Dokter Larijweg. 11.00 uur tot 17.00 uur: Begin activiteiten Perenpluk bij 7 erven langs de Dokter Larijweg. Behalve dat is er nog meer te doen.

Ga door met lezen van "Activiteiten Perenpluk 7 oktober 2017"

Geplaatst door B S

Tweet This!