'

Okt 4
MEPPEL - 53 banen gaan er verloren bij de overname van de nieuws- en weekbladentak van uitgever Boom door de NDC mediagroep. De grootste klappen vallen op de redacties van de week- en nieuwsbladen, de commerciële afdeling en transport en distributie. "We zijn vergelijkbare bedrijven dus een aantal dubbele processen kunnen vervallen", aldus directeur Dina Boonstra van NDC. "Verder kijken we naar een aantal producten en kijken we hoe we die slimmer kunnen organiseren."

Ga door met lezen van "Overname van Boom door NDC kost 53 banen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
ALTEVEER - Alteveer barst 14 oktober uit z’n voegen als voor de vierde keer het Oktoberfest wordt gehouden. Net als vorig jaar loopt de ticket verkoop erg goed en is het waarschijnlijk weer feest vanaf de eerste minuut. De drie organisatoren Arjan Venemann, Harry Metselaar en Johan Sok hebben alles uit de kast gehaald om het nog groter aan te pakken. Zo is er dit jaar onder andere een grandioze vuurwerk show te aanschouwen op het buitenterrein, uiteraard met gepaste afstand.

Ga door met lezen van "Oktoberfest in Alteveer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
DE WOLDEN - Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) verstuurt in oktober 2017 jodiumtabletten naar 1,2 miljoen huishoudens in Nederland. Het gaat om preventieve verspreiding van jodiumtabletten aan bepaalde doelgroepen die binnen 100 km van een kerncentrale wonen.

Ga door met lezen van "Ministerie verspreidt jodiumtabletten "

Geplaatst door B S

Tweet This!