'

Okt 6
HOOGEVEEN – Een motorrijder is op de A28 bij Hoogeveen vrijdagmiddag dodelijk verongelukt. De motorrijder en een automobilist kwamen met elkaar in botsing. De motorrijder kwam op het wegdek terecht en overleed ter plaatse. De brandweer verleende assistentie bij het ongeval. Ook het brandweer opvangteam is opgeroepen. Over de oorzaak is niets bekend. De verkeers analisten van de politie doen heir onderzoek naar. De A28 zal tussen Hoogeveen en Fluitenberg in de richting Assen nog tot diep in de avond afgesloten zijn.


video: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
De nieuwe activiteitenflyer is uit!

DE WOLDEN - Voor alle brede school netwerken is er in samenwerking met een groot aantal organisaties uit gemeente De Wolden weer een nieuwe activiteitenflyer gemaakt door het Brede School Team. De flyer verschijnt een aantal keren per schooljaar. Op de flyer vindt u per brede school netwerk een kort overzicht van allerlei leuke, sportieve en culturele activiteiten voor uw kinderen.

peutergym1

Ga door met lezen van "Actief na schooltijd Brede school De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
ZUIDWOLDE - De zomer is weer voorbij en de zondagmiddagactiviteiten voor mensen met een beperking gaan weer van start! Op zondag 8 oktober staat er een talentenjacht op het programma. Kun je goed zingen, dansen, playbacken of iets anders? Meld je dan vóór 3 oktober aan door een mail te sturen naar leonoorcolenbrander@welzijndewolden.nlGa door met lezen van "Talentenjacht voor mensen met een beperking"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
DE WOLDEN - In de zomerperiode zijn er diverse wisselingen geweest in het team van De Wolden Sport / Sportief Hoogeveen. We hebben afscheid genomen van Jonathan van den Akker en Fiona de Lange. We wensen beide oud-collega’s veel succes met hun nieuwe uitdagingen. Harold Wassink heeft per 1 augustus de functie van Jonathan overgenomen als coördinator van het team sportfunctionarissen.

Ga door met lezen van "Wisselingen in het team sportfunctionarissen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
DRENTHE - Het Beeldend Collectief Drenthe, een samenwerkingsverband van circa 25 professionele kunstenaars, bestaat dit jaar 10 jaar. Om dit heugelijke feit met het publiek te delen organiseert het collectief op 14 en 15 oktober een feestelijk Kunstweekend. Op 15 locaties in de omgeving van Dwingeloo, de Wijk en Hoogeveen kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van kunst in uiteenlopende stijlen en technieken.


Ga door met lezen van "Beeldend Collectief viert jubileum met feestelijk Kunstweekend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
RUINERWOLD - Vanaf donderdag 12 oktober begint in de gemeente De Wolden een cursus typevaardigheid voor kinderen uit groep 8. Deze cursus wordt gehouden door Welzijn De Wolden. De kinderen leren blindtypen middels het tienvingersysteem, volgens de methode TypeWorld. De cursus bestaat uit 18 lessen van een uur en wordt gegeven door ervaren docent T. Eskes. De cursusprijs is inclusief het gebruik van lesmateriaal en een certificaat. Aanmelden kan via www.actiefnaschooltijd.nl. Vol is vol.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
RUINERWOLD - Tijdens de kiekiesdagen ligt een deel van ons archief uitgestald en iedereen kan zelf snuffelen in alle beschikbare informatie. Deze informatie bestaat met name uit de fotoboeken van de diverse straten, de scholen, de verenigingen, knipsel-mappen, familieberichten, etc. Onze in eigen beheer uitgegeven boeken kunnen ingezien en aangeschaft worden. Verder draait er een diapresentatie en kunt u foto’s bekijken op onze beeldbank.

Ga door met lezen van "Kiekiesdagen Stichting Historie van Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!