'

Okt 7
DRENTHE - Van 9 tot en met 19 oktober 2017 staat Drenthe in het teken van voedsel en gezondheid tijdens de derde editie van Dutch Agri Food Week. Van boer tot voedselproducent, van kok tot wetenschapper: tijdens de Dutch Agri Food Week laten zij zien hoe ze werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er in de totale keten van boer naar bord nodig is om dat voor elkaar te krijgen.

Ga door met lezen van "Dutch Agri Food Week in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 7

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 7
REGIO - Een bezoekje aan Boswachterij Staphorst is voor het hele gezin een leuk uitje. Lekker wandelen en genieten van de natuur. Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” wil dat graag zo houden. Daarom organiseert deze vereniging jaarlijks een heidezuivering in Boswachterij Staphorst. Waarom doen ze dat eigenlijk? Wanneer er niet jaarlijks wordt ‘opgeschoond’ wordt de heide in een paar jaar tijd overwoekerd door de groei van dennen-, eiken-, berken- en andere bomen.

Ga door met lezen van "Heidezuivering"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 7
REGIO - Mijn naam is Roelien Gerrits en ik heb een zoon genaamd Milan en hij is bijna 14 jaar, Ik woon in Ruinerwold maar verblijf alweer 2 maanden in Utrecht. Ik ben al vroeg weduwe geworden. Mijn lieve man had een erfelijke aandoening genaamd Ehlers Danlos. Het woord 'syndroom' betekent dat een combinatie van meerdere ziekteverschijnselen gezamenlijk één ziektebeeld vormen. Het syndroom van Ehlers-Danlos is een erfelijke aandoening waarbij het bindweefsel niet goed is aangelegd.

Ga door met lezen van "Milan's tikkende tijdbom EDS Vaattype"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 7
ECHTEN -‘t Huus met de Belle in Echten houdt 10 oktober een vriendinnenwandeltocht tussen 10.30 en 14.00 uur. Een nieuwe route van 10 kilometer rondom Echten slingert door de bossen, langs heide, weilanden en unieke plekjes. Speciaal voor alle vriendinnen en moeders en dochters, die van wandelen houden en lekker willen bijkletsen. Opgave tot en met 8 oktober in ‘t Huus met de Belle, via (0528) 250806, of huus141@hetnet.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 7
DE WIJK - Stotijn notariaat & mediation, uw notaris in de regio! Ook wanneer er belangen spelen die verder liggen dan de regio waarin zijn notariskantoor actief is, is mr. Johan Stotijn bereid om te helpen en van tijd tot tijd pro deo zijn diensten te verlenen. Zeker waar het een ramp betreft, zoals die onlangs Sint Maarten en Sint Eustatius ongenadig trof.Ga door met lezen van "Stichting Hulpactie Sint Maarten opgericht bij notaris Stotijn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 7
ZUIDWOLDE - Waaraan zou de gemeente in Zuidwolde aandacht moeten besteden en wat speelt er in het dorp en de omgeving? Dat is wat de CDA-fractie De Wolden graag wil horen tijdens het inloopuur op dinsdag 10 oktober in dorpshuis De Boerhoorn, Oosterweg 14, 7921 GB Zuidwolde. Van 19.30 uur tot 20:30 uur mag iedereen binnen lopen, die iets te melden heeft aan de plaatselijke politiek. Inwoners kunnen in gesprek gaan met de fractieleden of gewoon aanhoren wat ter tafel komt.

Ga door met lezen van "Inloopuur CDA De Wolden in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!