'

Okt 10
RUINERWOLD - Koffievoordeel in Ruinwold is op zoek naar gemotiveerde oproepmedewerkers die in onze drukke maanden enkele uren willen werken op maandag t/m vrijdag tussen 18.00 uur en 22:15 uur. (andere tijden bespreekbaar) Bij extreme drukte eventueel ook op zaterdag of zondag.

Ga door met lezen van "Koffievoordeel zoekt flexibele: Oproepmedewerker(s)"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 10
ZUIDWOLDE - Het is Oktobermaand Kindermaand en daarom zijn er in Museum De Wemme in Zuidwolde op zondagmiddag 22 en zondagmiddag 29 oktober speciale activiteiten voor jou. In de jaren 60, toen jouw opa en oma zo oud waren als jij, zag het er in de huizen niet zo uit als nu. Er was geen centrale verwarming. In de meeste huizen stond een gas- of oliekachel. Jouw opa of oma had geen douche, geen kleurentelevisie, geen computer en geen mobieltje.


Ga door met lezen van "“Knopen en zo” voor kinderen in Museum De Wemme"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 10
RUINERWOLD - Na de 4-1 nederlaag van vorige week, in eigen huis tegen Raptim, was Ruinerwold vastberaden om tegen Dedemsvaart de eerste punten van het seizoen te pakken. De generale repetitie op het sportpark was in ieder geval goed, want 's ochtends versloeg het tweede van Ruinerwold het tweede elftal van Dedemsvaart met 3-2.

Ga door met lezen van "Ruinerwold verliest thuis van Dedemsvaart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 10
RUINEN - Natuurmonumenten en ING organiseren in de herfstvakantie ING Wilde Buiten Dagen in tien natuurgebieden in Nederland, waaronder het Dwingelderveld. Daar ontdekken kinderen spelenderwijs meer over de natuur tijdens het klimmen, spoorzoeken, huttenbouwen en vuur maken met echte boswachters en ervaren ze wat ze zelf allemaal al kunnen. Natuur geeft kinderen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Ga door met lezen van "Wilde Buiten Dag voor kinderen in de natuur"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 10
FORT - Elkaar ontmoeten onder het genot van een heerlijke kop eigengemaakte soep kan in Fort op dinsdag 17 oktober, ook is er eigengemaakt brood en boerenkaas afkomstig uit het dorp. Onderons bij de soep is inmiddels een begrip geworden. Gezellig met elkaar eten en samen in gesprek in het dorpshuis De Snikke. De inloop is vanaf 12.00 uur. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, de richtprijs is € 3,00. Voor meer informatie kunt u contact op-nemen met Lotte Koolhof: lottekoolhof@welzijndewolden.nl of 0528-378686.

Geplaatst door B S

Tweet This!