'

Okt 11
DE WIJK - Op vrijdagochtend 13 oktober 2017 om 08.45 uur verricht wethouder Mirjam Pauwels de sluitingshandeling van de cultuurkaravaan bij obs De Horst, Postweg 43a in de Wijk. Het basisonderwijs in De Wolden is twee weken in de ban van cultuurexplosies. Dat is te danken aan de ‘cultuurkaravaan’, die langs alle basisscholen trekt. De karavaan wordt na twee succesvolle weken afgesloten op de Openbare Basisschool de Horst in de Wijk.

Ga door met lezen van "Afsluiting succesvolle cultuurkaravaan "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
DRENTHE - K&C en Stichting Beeldruimte in Overijssel starten dit najaar het kunstproject ‘Identitijd’ waar zowel professionele kunstenaars als amateurkunstenaars uit Drenthe en Overijssel aan deel kunnen nemen. Het project bestaat uit inspiratiedagen, een tentoonstelling met kunstwerken van alle deelnemers, verdiepingsdagen en een masterclasstraject voor geselecteerde kandidaten. Kunstenaars kunnen zich vanaf nu aanmelden voor deelname aan één of meerdere onderdelen op www.kunstencultuur.nl

Ga door met lezen van "Kunstproject ‘Identitijd’ voor amateur en professionele kunstenaars "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
HOOGEVEEN - Een 19-jarige inwoner van Hoogeveen is dinsdagavond op het plein voor het treinstation in zijn woonplaats na een ruzie neergestoken. De man raakte daarbij zwaar gewond. Agenten konden niet veel later in een stilstaande trein op het station in Meppel twee verdachten aanhouden.

Ga door met lezen van "Man zwaar gewond na steekincident"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
STAPHORST - Zaterdag 14 oktober 2017 wordt bij woonwarenhuis Boer Staphorst de 10e vtwonen conceptshop van Nederland geopend. Bekend van onder andere de woonbeurs en het magazine is vtwonen de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de interieurwereld. De shop is helemaal ingericht in de look & feel van het eigentijdse woonmerk.

Ga door met lezen van "Feestelijke opening vtwonen conceptshop "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
ZUIDWOLDE - De vergadering van de Kindergemeenteraad is donderdag 12 oktober vanaf 19.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Zuidwolde. In de Kindergemeenteraad gaan leerlingen van vijf basisscholen in De Wolden met elkaar in debat over hun gemaakte voorstellen:

Ga door met lezen van "Kindergemeenteraad gaat in debat"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
BERGHUIZEN - Maandag 9 oktober werd onder het toeziend oog van aannemer Siers als Glasvezel de Wolden de inmiddels al weer vijfde wijkcentrale of POP (Point Of Presence) geplaatst. Het dorp Berghuizen, waar komende winter de aanleg start, was dit keer aan de beurt.Ga door met lezen van "Glasvezel De Wolden plaatst wijkcentrale Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!