'

Okt 12
REGIO - Jaarlijks zijn er relatief veel verkeersslachtoffers onder jongeren uit het Voortgezet Onderwijs. De ANWB heeft daarom besloten een nieuw verkeerseducatieprogramma te ontwikkelen speciaal voor jongeren in de onderbouw klassen. RSG Wolfsbos vindt het belangrijk om naast de reguliere lessen ook aandacht te besteden aan verkeereducatie. Donderdag 12 oktober bezocht ANWB Streetwise RSG Wolfbos in Hoogeveen met een interactief en opvallend verkeersprogramma.


Ga door met lezen van "ANWB Streetwise bezoekt RSG Wolfsbos"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
DRENTHE - Op donderdag 19 oktober komt het landelijke muziekfestival Popronde weer naar Assen. Dit jaar zijn Lisa Nora en LGHTNNG te gast in het Drents Museum om hun unieke sound te laten horen. Vanaf 20.45 uur gaat het festival van start in Grandcafé Krul. Lisa Nora geeft om 16.45 uur in de Museumshop een voorproefje. De optredens in de avond zijn gratis toegankelijk via de groepsentree van het Drents Museum (Brink 3).

Ga door met lezen van "Muziekfestival Popronde in Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
voor een partner, familielid of vriend

DE WOLDEN - De Wolden zet tijdens de week van de mantelzorg mensen die zorgen voor hun partner, een ouder, kind, familielid, vriend of kennis in het zonnetje. Mantelzorg is meer dan de gebruikelijke hulp die mensen elkaar geven. Wethouder Mirjam Pauwels geeft aan dat mantelzorgers het vaak als vanzelfsprekend ervaren om iemand uit zijn of haar omgeving te helpen. “Als gemeente willen we extra waardering tonen voor deze groep mensen. Hun belangeloze inzet is van onschatbare waarde.” De week van de mantelzorg in De Wolden is van 6 tot en met 10 november.


Archief BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Zorgen verdient een bloemetje! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
RUINERWOLD - Zondag15 oktober staat de dienst van 10.00u op Blijdenstein in het teken van de Kinderboekenweek: “Griezelen”, of “Bibbers in de buik”. Daarbij kun je denken aan de spannende boeken over ridders, heksen, spoken en reuzen. Maar ook het boek van de Kerk (de Bijbel) staat vol met ‘enge’ verhalen.

Ga door met lezen van "Griezelen in de Kerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
RUINEN - Met een jas en laarzen aan ga je in de herfstvakantie op ontdekkingstocht in de natuur. Van 13 tot en met 29 oktober pakt bezoekerscentrum Dwingelderveld uit met een groot aanbod aan herfstactiviteiten voor jong en oud. Wat dacht je van een Wilde Buiten Dag, huifkartocht, paddenstoelenwandeling of leuke OERRR natuurdag?


Foto: Andries-de-la-Lande-Cremer

Ga door met lezen van "Vier de herfstvakantie in het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
DE WIJK - Wijker Bridge Club, opgericht 18 oktober 1984 is een gezellige club die iedere donderdagavond bridgers, gevorderden en beginners, de mogelijkheid biedt om het bridgespel te beoefenen. Van eind september tot eind mei wordt er competitie gespeeld.

Ga door met lezen van "Zin om te Bridgen?"

Geplaatst door B S

Tweet This!