'

Okt 15
REGIO - Op zondag 5 november organiseert Rotaryclub Meppel de Reestwalk: een inspirerende wandeling door het Reestdal. Dit evenement staat volledig in het teken van "genieten voor jezelf, genieten voor een ander".Ga door met lezen van "Rotaryclub Meppel organiseert Reestwalk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
REGIO - Het kan bijna niemand ontgaan zijn: Glasvezel De Wolden heeft op het Regions Event in Brussel acte de présence gegeven. Het bewonersinitiatief dat helemaal zelf een glasvezelnetwerk aanlegt voor alle inwoners van gemeente De Wolden won vorig jaar al de Europese Broadband Award en werd nu uitgenodigd om eens uit te komen leggen hoe ze dat allemaal voor elkaar hebben gekregen: iedereen gratis aansluiten, betaalbare abonnementen, snelheden van 1000 Mbit en meer…

Ga door met lezen van "Europa leert van De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
ZUIDWOLDE - Op zaterdagavond 28 oktober kun je wandelen in het donker van het Faliebergbos in Zuidwolde. Het is de landelijke Nacht van de nacht. Natuurvereniging Zuidwolde laat kinderen en volwassenen de natuur in het donker en in stilte ontdekken. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Na afloop is er in de kantine van camping De Entekoele voor alle deelnemers een leuke afsluitende activiteit met een consumptie.


Foto: Andries-de-la-Lande-Cremer

Ga door met lezen van "Wandelen in het donker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
ZUIDWOLDE - Van zaterdag 30 september tot dinsdag 7 november exposeert Miranda Nienhuis (Zoutkamp, 1973) uit Nieuw-Roden in Bibliotheek Zuidwolde. Voor Miranda Nienhuis is kunst haar passie en een vertaling van haar leven en belevingswereld.

Ga door met lezen van "Expositie Miranda Nienhuis in Bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
HAVELTE – Havelte is een prachtige bloemenzaak rijker. Afgelopen donderdag openden Marlou en Alex van Ulzen hun bloemenwinkel aan de Dorpsstraat 49a. In Meppel heeft het echtpaar ook al vele jaren een bloemenzaak. Deze werd onlangs geheel vernieuwd.


Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bloemhuys Havelte opent de deuren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
DE WIJK - Iedere maandagavond spelen wij van 20.15 tot 21.30 uur een gezellig potje volleybal in de sporthal van De Wijk. De deelnemers komen uit Koekange, De Wijk, IJhorst en Nijeveen. Onze groep bestaat uit dames en heren van 40 tot 70 jaar.

Ga door met lezen van "Volleyballers gezocht! (WIJHKO-recreanten)"

Geplaatst door B S

Tweet This!