'

Okt 16
RUINERWOLD - Op een zonovergoten zondagmiddag, zomaar midden in oktober, stond er voor KIOS een belangrijke wedstrijd op het programma. De Spekbraanders ontvingen niemand minder dan medekoploper Synergo uit Utrecht. Beide teams stonden bovenaan met 10 punten voorafgaand aan dit treffen.

Ga door met lezen van "KIOS herbstmeister!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
DE WIJK - Van 7 t/m 15 oktober was het de Week van de Scheidsrechter. In deze week vraagt de KNVB extra aandacht voor het belang van de scheidsrechter voor het voetbal. Ook VV Wacker is blij dat wekelijks 12 vrijwilligers klaar staan om onze jeugd en senioren op een prettige manier hun wedstrijden te laten spelen. Daarom ontvingen alle actieve scheidsrechters van VV Wacker een heerlijke taart als dank voor hun inzet!


Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
DRENTHE - Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe heeft in de derde vergadering van 2017, bijna € 69.000 beschikbaar gesteld voor de ondersteuning van 22 projecten op het gebied van cultuur en natuurbeheer in Drenthe. Deze projecten zijn initiatieven van stichtingen en verenigingen van amateurs en vrijwilligers.

Ga door met lezen van "Cultuurfonds Drenthe steunt 22 projecten voor bijna € 69.000"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
RUINEN - Ruinen heeft sinds zondag ook een eigen bokbiertocht. Deze werd gisteren georganiseerd door vier horecagelegenheden in samenwerking met Heineken. In een kar getrokken door twee paarden gingen de deelnemers van het ene café naar de andere. Waar het in elk café weer genieten was van een ander bokbiertje, en een lekker hapje. Het was mede door het zonnige weer een prima invulling van een herfstzondag.


Alle foto's Jans Schulting bekijken

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
ZUIDWOLDE - Op 18 oktober is het echtpaar Snijder-Van de Beld, 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op deze dag. Het echtpaar woont aan Gerststraat in Zuidwolde.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
Telefoongesprek ergens in een warm deel van Spanje, 8 september 2017
DE WIJK - “Paulien? Klaas hier! Nou, gefeliciteerd hoor! Wat een mooie ontwikkeling in De Wijk, hè! Zal je wel fijn vinden, om na ruim 30 jaar met een gerust hart de zaak over te kunnen dragen. Goh, wat zal ik je missen, Paulientje… weet je nog de eerste keer dat je op m’n knie zat?


Tekst/Foto: RB

Ga door met lezen van "Stichting Sint opgericht in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
ZUIDWOLDE – Donderdag 2 november verzorgt Innerbalance by Corina een informatieavond voor iedereen die klachtenvrij de winter door wil komen. Holistisch schoonheidsspecialiste Corina Dekker vertelt wat je zelf kunt doen aan veelvoorkomende klachten gerelateerd aan de functie van blaas en nieren. De bijeenkomst is na aanmelding gratis te bezoeken en vindt plaats in Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus in Zuidwolde, van 20.00 tot 22.00 uur.

Ga door met lezen van "Hoe kom je klachtenvrij de winter door?"

Geplaatst door B S

Tweet This!