'

Nov 7

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
IJHORST - Zaterdag 18 november organiseert de Jeugdwerkgroep “Weer of geen Weer” van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” weer een activiteit. We gaan deze middag timmeren. Wat er getimmerd zal worden, is nog een verrassing. Graag een hamer en een nijptang meenemen. Opgeven is echt noodzakelijk in verband met de benodigde hoeveelheid materiaal. Opgeven kan tot en met 14 november.

Ga door met lezen van "Timmermiddag jeugd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
DE WIJK - Kinderopvang Het Uilenbos in De Wijk is groter geworden. Door de enorme groei van kinderen was dit nodig. Dus was het zaterdag 4 november alle reden voor een klein feestje. Vele papa’s en mama’s met hun kroost kwamen een kijkje nemen in het onderkomen gevestigd aan de Dorpsstraat 81.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kinderopvang het Uilenbos is uitgebreid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
DE WOLDEN – Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland staan in de bibliotheken in De Wolden. Op 9 november is het Crea Café in de bibliotheek in De Wijk van 14.00 tot 16.00 uur en op 14 november in Ruinerwold van 18.30 tot 20.00 uur. 15 november bent u tussen 9.30 en 11.30 uur van harte welkom in de bibliotheek in Ruinen en een dag later, op 16 november, tussen 14.00 en 16.00 uur in de bibliotheek in Zuidwolde.

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
DE WOLDEN - Voor sommige inwoners van De Wolden is het gebruik van openbaar vervoer lastig. Zij kunnen ook niet altijd een beroep doen op familie, vrienden of buren. ‘DeWolden vervoert’ brengt mensen goedkoop vanaf hun huis naar hun bestemming en terug.

Ga door met lezen van "Officiële start DeWoldenvervoert"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
ECHTEN - Het koor De Keizangers nodigt u uit voor een koffieconcert met medewerking van de leerlingen van 't Echtenest
Datum : 19 november 2017
Plaats : d'Olde Karke
Aanvang : 10.30 uur
Entree euro 5,00 incl. koffie/thee

Geplaatst door B S

Tweet This!