'

Nov 9
DE WIJK - Het Vrouwenkoor Meander uit de Wijk houdt woensdagmorgen 15 november een Open Repetitie. Dit Vrouwenkoor bestaat 20 jaar en staat onder leiding van dirigent Jannie Kroes en wordt op piano begeleid door Ellen Wynia. Het koor zingt een populair genre met o.a. evergreens en mooie romantische luisterliedjes.

meander-1a

Ga door met lezen van "Open Repetitie Vrouwenkoor Meander"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
KOEKANGE - Werkgroep koffieochtend Ruinerwold-Koekange houdt al jaren koffieochtenden voor vrouwen die elkaar graag willen ontmoeten en samen aan de hand van diverse thema’s hun geloof willen verdiepen. Bij binnenkomst in de sfeervol ingerichte zaal is er verse koffie met een zelfgebakken lekkernij.

Ga door met lezen van "Koffiedrinken en je geloof verdiepen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
DE WIJK - Beeldenatelier Wildschutserve presenteert binnenkort werk van twee noordelijke kunstenaars. Grietje Postma toont prachtige kleurenhoutsnedes van landschappen en natuur. Anke Slooff - bekend van haar Groninger havengezichten - toont ditmaal ook 'tuinportretten', uitgevoerd in houtskool, olieverf en zeefdruk.

Ga door met lezen van "Kleurrijke najaarsexpositie op Wildschutserve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
Sociale media: een lust of een last?

IJHORST - Zondag 19 november kerkgebouw Kerkweg IJhorst, aanvang 15.30 uur. Veiligheid op social media: “Ik heb niks te verbergen” Sociale media zijn vandaag niet meer weg te denken uit ons leven. Ze maken deel uit van onze identiteit, we kunnen niet meer zonder. Iedereen loopt tegenwoordig met de telefoon in de hand om de laatste berichten te controleren.

Ga door met lezen van "Levenscafé ‘Aan de Reest’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
DE WIJK - Na bijna 30 jaar komt er een einde aan vuurwerkverkoop bij 'De Vuurwerkgigant' in de Wijk. Op 30 december 1989 verkochten we voor het eerst vuurwerk. Verkoop vanuit de garage en opslag in het oude kolenhok. Toen we 31 december ’s avonds om 21.00 uur alles hadden opgeruimd bleek de stekker van de verlengsnoer vast gesmolten in het stopcontact!Het vertrouwde beeld aan het eind van het jaar. Archieffoto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Vuurwerkgigant stopt na 30 jaar met vuurwerkverkoop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
ECHTEN - Kinderen van 4 t/m 12 jaar uit Echten en omgeving, mogen gaan koken voor hun ouders, opa’s en oma’s, maar vooral ook voor alle inwoners van Echten. Onder leiding van chef kok Marije gaan de kinderen ’s middags allerlei lekkere gerechten maken.

Ga door met lezen van "Kinderkookcafe"

Geplaatst door B S

Tweet This!