'

Nov 12
MEPPEL - Daten en speeddaten niet meer van deze tijd. Steeds minder singles doen dit. Stichting Activiteiten Singles zoekt alleenstaanden die meer geloven in liefde op het eerste gezicht en van los dansen houden. Tijdens de single feesten is het mogelijk anderen te ontmoeten, eens lekker uit te gaan en te dansen op muziek hits van de eighties tot nu. Aan stijldansen wordt niet veel gedaan! Wie weet wie je ontmoet voor de feestdagen beginnen, en wordt het toch nog een warme winter. De eerst volgende avond is op 18 november in zaal Zizo is in Meppel. Meer info via telf:0528373039

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
DE WIJK - Dit jaar geen echte Kerstmarkt in De Wijk zoals twee jaar geleden rond de Wieker molen. (storm, regen en tenten die de lucht in gingen, dat moeten we maar niet meer doen! aldus Stichting De Wiek Actief op haar FB pagina) Maar er is wel besloten iets anders te doen. Dus daarom is er op zaterdag 9 december 2017 een muzikale Wieker Winteravond met live muziek van Duo Tandem in de Wieker Meule vanaf 17.00 uur. (Gewoon gratis entree!)

Ga door met lezen van "Wieker Winteravond"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
ZUIDWOLDE - Tijdens de Open Bedrijvendag 4 November waren er tal van activiteiten op het Industrieterrein de Zuiderkerkes in Zuidwolde. Bij o.a. Een- Twee de tweedehandskleding winkel aan de Industrieweg 10 konden kinderen knutselen, grabbelen, schminken en ook raden hoeveel kledingstukken in de grote glazen pot zaten.
Ga door met lezen van "Jill Bakker en Anna Oldenbeuving winnaars"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
REGIO - “Mijn omgeving geeft me soms de indruk dat mijn zoon nooit geleefd heft, terwijl hij 7 jaar is geworden. Het doet me goed om juist in de decembermaand even bewust stil te staan bij het kind dat we op aarde missen. Hoewel we opnieuw -anders- gelukkig zijn geworden, blijft het gemis. Het klopt niet, geen enkele dag… vijf borden hadden op tafel moeten staan, in plaats van vier”. Zomaar een uitspraak van een vader.

Ga door met lezen van "Wereldlichtjesdag 10 december 2017"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
DE WIJK - Net als in veel andere dorpen werd Sint Maarten gisteravond ook in De Wijk gevierd. Het verzamelpunt was de Wieker Meule. En daar was het ontzettend druk. Met Apollo voorop werd een route door het dorp gelopen. Gewapend met een zelfgemaakte lampion met lampje er in, en natuurlijk een lege tas, trok de jeugd daarna het dorp in. Bij menig huis werd aangebeld. Waar er een Sint Maarten liedje werd gezongen. Met als doel zoveel mogelijk snoepgoed te vergaren. Vele kinderen en hun ouders liepen mee.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Veel kinderen lopen met met Sint Maarten optocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
over begeleiding kwetsbare inwoners

ZUIDWOLDE - Op donderdag 23 november 2017 19.30 uur, organiseert de gemeenteraad van De Wolden een openbare dialoogbijeenkomst met vrijwilligers, mantelzorgers en hulpverleners over de begeleiding van mensen met een licht verstandelijke beperking, ouderen met dementie en mensen met een psychische beperking alsook jeugdigen die zorg ontvangen.

Ga door met lezen van "Uitnodiging dialoogavond gemeenteraad"

Geplaatst door B S

Tweet This!