'

Nov 13
STAPHORST - Mariska en Ilona Figeland houden zaterdag 25 november in hun winkel aan de Oude Rijksweg 465 in Rouveen ‘Winter Wonder Figeland’. De winkel in wintersfeer, heel veel december kadootjes, mooie vintage kerstdecoratie, gezellige fotobooth, een hapje en een drankje en meer. Kom langs tussen 9:30- 15:00 uur en de dames pakken uw decemberinkopen extra leuk in.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
ZUIDWOLDE - Bij IKC Het Groene Hart in Zuidwolde is, op initiatief van de leerlingenraad en wat ouders, tijdens twee expressiemiddagen een voedselbos aangelegd. Nadat er een mooi plan was opgesteld en de benodigde subsidies waren aangevraagd en toegekend, konden de handen uit de mouwen worden gestoken.

Ga door met lezen van "IKC Het groene hart verrijkt met voedselbos"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
IJHORST - De kerk van IJhorst zat gezellig vol bij het concert dat de mannen van Wijker Kunst zaterdagavond organiseerden, samen met mannenkoren uit Meppel, Ruinen en Emmen. Elk koor zong ongeveer vijf nummers uit het eigen repertoire, waarbij erop was gelet dat er geen doublures voorkwamen.

Ga door met lezen van "Verslag concert mannenkoren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
DE WIJK - Afgelopen week was het museum van de peuterspeelzaal Postweg op woensdag, donderdag en vrijdag geopend. Elke groep had zijn eigen museum gemaakt. Zes weken lang hebben de peuters gewerkt met het thema ‘Kunstige Herfst’. Alle werkjes die ze gemaakt hebben kwamen in het museum. Ook in de groep hadden de kinderen de hele periode een klein museum van allerlei herfstspullen staan.

Ga door met lezen van "Museum Doomijn druk bezocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!