'

Nov 14
REGIO - Van 20 t/m 25 november organiseert het Nationaal MS Fonds de landelijke huis-aan-huiscollecte om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte Multiple Sclerose.

jonge collectanten1

Ga door met lezen van "MS Collecteweek 20 t/m 25 november "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
REGIO - Zaterdagavond moest KIOS 1 het opnemen in de eerste wedstrijd van de zaalcompetitie tegen DOS Kampen. De geel-zwarten uit Kampen waren vorig seizoen gedegradeerd uit de overgangsklasse en zijn dit seizoen erop gebrand om direct terug te keren.

Ga door met lezen van "KIOS verliest openingsduel van de zaalcompetitie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
RUINERWOLD - Na afloop van de intervaltraining op woensdagavond werden de loopgroepleden verrast met de aanwezigheid van wethouder Jan van t Zand. Aanleiding was de succesvolle deelname van LGR’88 aan de Berenloop op 5 november. Deze loop op Terschelling geldt als een van de zwaarste en mooiste hardloopevenementen in Nederland.

Ga door met lezen van "Huldiging marathonlopers LGR’88"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
MEPPEL - In De Plataan wordt woensdag 15 november een Alzheimercafé gehouden. In het Alzheimercafé staan de veranderingen in stemming en gedrag bij mensen met dementie centraal. Nanja van den Berg, casemanager dementie en Inez Monincx, GZ-psycholoog geven uitleg over deze veranderingen en tips voor de omgang. Aanvang 20.00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
DE WOLDEN - Vrijdag 10 november bracht een delegatie van de provincie Drenthe, waaronder gedeputeerde Henk Jumelet en het projectteam glasvezel, een bezoek aan Glasvezel de Wolden. “We zijn onder de indruk van wat we vandaag hebben gezien en gehoord: wat de aanleg van een glasvezelnetwerk allemaal met zich meebrengt”, vertelde Jumelet.


foto: Floris van Lint

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
ZUIDWOLDE - Zondag 26 november wordt er een Sinterklaasbingo georganiseerd voor mensen met een beperking in De Boerhoorn te Zuidwolde. Tijdens de bingo zullen er vele leuke prijzen te winnen zijn! De middag is van 14.00 tot 16.00 uur. De entree bedraagt € 2,-. De organisatie van deze middagen is in handen van Welzijn De Wolden in samenwerking met een groep vrijwilligers. Ook mensen zonder beperking zijn van harte welkom. Voor meer informatie over de activiteiten kunt u contact opnemen met Gerrie de Roo via tel. 0528 – 378686 of per mail gerriederoo@welzijndewolden.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!