'

Nov 15
RUINERWOLD - De band Plork en de Aannemers en Dirty Dog spelen op zaterdag 17 februari 2018 bij café Centraal. Dirty Dog speelt stevige tot minder stevige rockcovers van de jaren ’70 tot nu. Van Foo Fighters tot Led Zeppelin en bekende klassiekers van o.a. Ram Jam, Aerosmith en Pearl Jam. Door een strakke ritmesectie, piekfijn gitaarspel en geweldige stem kan Dirty Dog worden gezien als een geoliede machine die met elk nummer het publiek weet op te zwepen.

Plork
Plork en de Aannemers

Ga door met lezen van "Dirty Dog en Plork bij Café Centraal "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
RUINERWOLD - In opdracht van de gemeente De Wolden is Beugel Infrastructuur BV op maandag 13 november met het her bestraten van de weg Weerwille in Ruinerwold. Tot en met 22 december worden de weg Weerwille en het naastgelegen voetpad her bestraat. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde bij de N375 en de kruising met De Weidenweg. Aan het gedeelte vanaf De Weidenweg richting Oosteinde worden geen werkzaamheden uitgevoerd. Dit in afwachting van het definitieve ontwerp van het aan te leggen fietspad tussen Weerwille en Oosteinde.

Ga door met lezen van "Stremming Weerwille in Ruinerwold "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
ZUIDWOLDE - Op donderdag 16 november organiseert Natuurvereniging Zuidwolde een foto- en filmavond waar amateurfotografen en -filmers hun mooiste natuurbeelden met elkaar delen. De presentatieavond vindt plaats in De Boerhoorn en begint om 20.00 uur.

Ga door met lezen van "Natuurfoto’s en -films delen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
RUINERWOLD - Stichting KiKa heeft aan de organisatie de totale opbrengst van de Kidsbeurs najaar editie bekend gemaakt. De Kidsbeurs Ruinerwold heeft in oktober € 413,70 opgebracht voor het goede doel! De organisatie en ook Stichting KiKa blijft blij verrast dat het bedrag iedere editie enorm blijft stijgen.

Ga door met lezen van "Bekendmaking Stichting KiKa"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
REGIO - Een algeheel vuurwerkverbod of alleen nog centraal een vuurwerkshow? In aanvulling op de discussie “de gevaren en de geneugten van de sociale media” zal er tijdens het levenscafé zondag 19 november ook de mogelijkheid zijn om uw mening te geven over deze stelling.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Een algeheel vuurwerkverbod of?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
DE WIJK - De Unox-Nieuwjaarsduik wordt weer georganiseerd door Motorclub De Antrappers en wel op maandag 1 januari 2018. Ondanks het feit dat ze al enkele aanmeldingen hebben kunnen er nog goede doelen worden opgegeven. Dit wel graag voor maandag 4 december. Op de vergadering die avond zal dan door het bestuur een keuze worden gemaakt.

Ga door met lezen van "Nieuwjaarsduik zoekt goede doelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
KOEKANGE – ‘Een ruime winkel met nette schappen en aandacht voor iedereen’. Zo beschreef de vakjury Spar Koetsier in Koekange tijdens de finale van de Sparspelen regio Noord. Deze sleepte de derde prijs in de wacht. Dat betekent dat de supermarkt in Koekange de –op twee na-beste Spar van het Noorden is.

Ga door met lezen van "Spar Koetsier valt in de prijzen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
DRENTHE - De Amerikaanse kunsthistoricus Peter Trippi verzorgt op zondag 19 november in het Drents Museum – de eerste dag dat de tentoonstelling The American Dream open is voor publiek – een exclusieve lezing over Amerikaans realisme.

Ga door met lezen van "Exclusieve lezing over Amerikaans realisme "

Geplaatst door B S

Tweet This!