'

Nov 19
IJHORST - Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” gaat in het voorjaar van 2018 weer op reis en dit keer mogelijk naar Letland, wanneer genoeg deelnemers zich aanmelden. De vertrekdatum is woensdag 2 mei 2018 en zaterdag 12 mei eindigt deze reis. Geïnteresseerden vinden de benodigde informatie op de website: www.natuurbeschermingsvereniging.nl. Aanmelding als geïnteresseerde in deze reis kan bij: natuurreizen@nbvijs.nl of telefonisch 0522-441858.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
RUINEN - Na een lange najaarswandeling over het Dwingelderveld genieten van een heerlijke kop erwtensoep. Dat doen de deelnemers op 25 november en 23 december in het Dwingelderveld tijdens de snertwandeling. Deze drie uur durende tocht begint bij bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen.


Foto: Natuurmonumenten – Janko van Beek


Ga door met lezen van "Snertwandelingen in het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
RUINERWOLD - Kringloop De Wolden is al volop in kerststemming. Hoewel er natuurlijk ook volop sinterklaas cadeautjes te koop zijn, is de kerstman al geweest om aanwijzingen te geven over hoe, waar en vooral wat er in de winkel moet.

Ga door met lezen van "Kringloop De Wolden al in Kerststemming"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
DE WIJK - Sinterklaas en zijn gevolg zijn zondagmorgen gastvrij ontvangen in De Wijk. Het gezelschap uit Spanje kwam om 10.30 uur aan met een Paardenkoets bij de Wieker Meule. Hier stonden veel kinderen en hun ouders al met smart te wachten op zijn komst.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Sint arriveert in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
HOOGEVEEN - De twee directeuren van Bikkel Groep uit Hoogeveen blijven nog eens negentig dagen langer vast zitten. Dat heeft het Functioneel Parket laten weten aan RTV Drenthe. Het OM heeft besloten dat de twee in het belang van het onderzoek langer in hechtenis moeten blijven. De directeuren worden verdacht van miljoenenfraude met Letse uitzendkrachten.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
RUINERWOLD - Na een sponsorcollectief voor het 1e gevolgd door een sponsorcollectief voor het 2e is er met ingang van het seizoen 2017/2018 ook een sponsorcollectief voor de jeugd. Hier horen natuurlijk nieuwe tenues bij. Deze hebben even op zich laten wachten, maar vandaag speelde JO15-3 als eerste team in de nieuwe tenues. De andere jeugdteams zullen volgende week hun tenues in ontvangst nemen. Het bestuur is trots op het eindresultaat. Dank aan alle sponsoren die deelnemen een dit jeugdcollectief.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
ECHTEN - De officiële onthulling van het bord bij de vispassage in Echten is op: 29 november a.s. 13.00 uur. Start bij de Molenhoeve, daarna lopend naar het bord. Denk even aan geschikt schoeisel voor deze korte wandeling. U bent van harte welkom!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
RUINERWOLD - Zaterdag is Sint en zijn Pieten weer aangekomen in ons dorp. Feest dus. In een prachtige auto kwam Sint aan bij de kruising bij Klok en in een lange stoet liep een ieder naar de Buddingehof, daar werd de Sint luid toegezongen. Tante Ko was warempel ook in Ruinerwold en er werd dan ook flink geknuffeld vandaag. Klik op de foto voor meer.

Geplaatst door B S

Tweet This!