'

Nov 20
Bekijk hier de folder.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
RUINERWOLD - Voelt u zich eenzaam, zoekt u gezelligheid, kom dan naar de Buurtkamer in de Buddingehof. De Buurtkamer is er iedere maandagmorgen van half 10 tot half 12. Er wordt gestart met het samen koffiedrinken en praten met elkaar. Daarna is er ruimte voor een activiteit.

Ga door met lezen van "Buurtkamer 'Buddingehof""

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
BERGHUIZEN - Op zaterdag 16 december is er een Kerstmarkt in Berghuizen achter de kerk, Dit is van 16.00 - 19.00 uur. Kerstsfeer proeven en elkaar ontmoeten met kerststukjes, gebak, snert, kandelaars, kaarten, muziek (jeugdorkest Bergklanken) en nog veel meer.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
Symposium Zintuigen in Atlas Theater Emmen

REGIO - Steeds meer onderzoeken, organisaties en overheden onderschrijven het belang van cultuurdeelname op latere leeftijd. Het deelnemen aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur bevordert de gezondheid en draagt bij aan het welzijn van ouderen. Om dit belang te benadrukken vindt in Atlas Theater Emmen op 14 december het symposium Zintuigen plaats voor partijen die dagelijks met senioren werken, de culturele sector en de ouderen zelf.

Ga door met lezen van "Het belang van cultuur voor senioren "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
DE WIJK - WGV heeft afgelopen zaterdag 18 november een geslaagde uitvoering gehouden in Sporthal de Slenken. De opkomst was enorm groot. Vaders, moeders en andere familieleden kwamen de sportieve verrichtingen van hun kroost aanschouwen tijdens de tweejaarlijkse uitvoering. Naar schatting enkele honderden bezoekers kwamen kijken. Alle zitplaatsen waren daardoor tot de laatste stoel bezet.


foto's: Hilde Schreur

Ga door met lezen van "Geslaagde uitvoering WGV in Sporthal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
REGIO - Met ingang van 10 december 2017 gaan in het hele land de vernieuwde dienstregelingen in. De NS zijn hierin leidend, maar ook de busmaatschappijen kunnen op die datum een wijzigiging doorvoeren. Voor het eerst in jaren zal er ook bij de Buurtbus IJhorst e.o. het een en ander veranderen.

Ga door met lezen van "De Buurtbus IJhorst e.o.rijdt met de tijd mee"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
DE WOLDEN - We kunnen nu eindelijk zeggen dat het werk in Koekange en Oosteinde vrijwel geheel is afgesloten, en in Ruinerwold bijna. De Pilot was mede bedoeld om van te leren en we hebben, met vallen en opstaan, inderdaad enorm veel geleerd. Met hulp van provincie, gemeente, Rendo, de providers maar vooral van u, onze medebewoners, bedankt daarvoor!

glasvezel-kabels1

Ga door met lezen van "Glasvezel De Wolden stand van zaken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
IJHORST - Het was dit jaar de beurt aan Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” om de 17e Vogelaarsdag in Overijssel te organiseren op zaterdag 11 november jl., dit in het kader van het 60-jarig bestaan van deze vereniging. Het was de tweede keer, omdat in 2009 de 9e editie was georganiseerd door deze natuurbeschermers, toen nog met Bert Blaauw, oprichter van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.”.

Ga door met lezen van "Overijsselse Vogelaarsdag"

Geplaatst door B S

Tweet This!